Vienaragis parašė:
Pabandykit kivius![]()
Ačiū. Pabandysiu 😊
Vienaragis parašė:
Pabandykit kivius![]()
Ačiū. Pabandysiu 😊
Vienaragis parašė:
Taip, bet finansiškai mūsų atveju labai neapsimoka, geriau jau vyrui atostogas imtis...
Bet tai cia ir gaunasi atostogos kurias vyras gali imti gimus kudikiui ir gali jas skaldyti,ar as vel kazka ne taip suprantu.
[email protected] parašė:
Sveikos. Ką naudojat iš natūralių produktų vidurių užkietėjimo mažinimui? Slyvos išbandytos
Kiviai, obuoliai, nepamiršti per dieną išgerti daug vandens
Egluciukas parašė:
Kiviai, obuoliai, nepamiršti per dieną išgerti daug vandens
Ačiū vandens stengiuosi bent1,5l išgerti😊
Perlinė... parašė:
Bet tai cia ir gaunasi atostogos kurias vyras gali imti gimus kudikiui ir gali jas skaldyti,ar as vel kazka ne taip suprantu.
Čia kalba eina apie ta 1 men atostogų kur priklauso gimus vaikui pagal darbo kodeksą, bet už ji moka tik 78%, tai neapsimoka 😀 aš turiu omenyje, kad tokiu atveju paprastas kasmetines pasiimti labiau apsimoka, jeigu turi ju aišku
Vienaragis parašė:
Čia kalba eina apie ta 1 men atostogų kur priklauso gimus vaikui pagal darbo kodeksą, bet už ji moka tik 78%, tai neapsimoka 😀 aš turiu omenyje, kad tokiu atveju pa…
Aaa na supratau jei jums taip labiau apsimoka tada taip.
Ačiū vandens stengiuosi bent1,5l išgerti😊
Per mažai. 🙂 Reikėtų bent 2 l skysčių (kava nesiskaito, nes tik šalina skysčius iš organizmo).
Daug daržovių, judesio (jei nėra apribojimų iš gydytojų).
Vienaragis parašė:
Čia kalba eina apie ta 1 men atostogų kur priklauso gimus vaikui pagal darbo kodeksą, bet už ji moka tik 78%, tai neapsimoka 😀 aš turiu omenyje, kad tokiu atveju pa…
O tie 78 proc kartais skaičiuojami ne pagal KU? Nes tokiu atveju "į rankas" juk gaunama 100 proc 🤭
Sveikos. Ką naudojat iš natūralių produktų vidurių užkietėjimo mažinimui? Slyvos išbandytos
Kitoje grupėje super rekomendacija buvo, tikrai veikia.
Ryte atsikėlus stiklinė šilto vandens ir kivis. Pusryčiauju po 20-30 minučių. Anksčiau nedarydavau tarpo tarp kivio ir pusryčių, tai ne taip gerai veikė, o dabar jokių problemų nebeliko. Aišku per dieną daug skysčių, judėjimas.
Dar kas man padeda smulkintos linų sėmenys išbrinkintos kefyre.
M_Vaitk parašė:
O tie 78 proc kartais skaičiuojami ne pagal KU? Nes tokiu atveju "į rankas" juk gaunama 100 proc 🤭
Tiek su pirmu vaiku, tiek skaičiuojant su skaičiuokle dabar, moka stipriai mažiau nei turėtų į rankas.
20 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai