vaidluka parašė:
Kodel dvi sav teks laukti?
Nes mano mama ne Lietuvoje o Voketijoje..o gris tik birzelio 16 o as birzelio 5 tai tikejaus viska susitvarkyt iki tol
vaidluka parašė:
Kodel dvi sav teks laukti?
Nes mano mama ne Lietuvoje o Voketijoje..o gris tik birzelio 16 o as birzelio 5 tai tikejaus viska susitvarkyt iki tol
Eveliuuukas parašė:
Nes mano mama ne Lietuvoje o Voketijoje..o gris tik birzelio 16 o as birzelio 5 tai tikejaus viska susitvarkyt iki tol![]()
Nu be buto savininkes negali prisideklaruoti,nes mes kaip turejom buta as buvau pagrindine nes mano oavarde registre buvo butas registruotas ir vyras vienas negalejo deklaruotis,nors jis buvo irgi savininkas.Va dabar kaip mazaji deklaravom tai ejau su mama kad ji savo bute mus deklaruotu.
vaidluka parašė:
Nu be buto savininkes negali prisideklaruoti,nes mes kaip turejom buta as buvau pagrindine nes mano oavarde registre buvo butas registruotas ir vyras vienas negalej…
nu tai ka as ir sakau, kad teks laukti pora savaiciu
Sandraa28 parašė:
ramiaubet is kitos puses va su viduriukais problemele...nesikakina jau 2 dienos o anksciau buvo i diena po keleta kartuu...
Ainuse parašė:
bet mums primaitinimas lb padejo, lb noriai ememe, ziojomes , kad tik dar duociau..![]()
Ainuse, mama prieš tai klausinėjo apie primaitinimą, pabandė, vaikas spjovė lauk maistą. Tai manau, ji dabar tvirtai žino,kad reikia palaukt.
laimes kudikis parašė:
lusiuke , o tu arbateles duodi kudikiui pagert ?![]()
Savo dukra iki 6 menesiu ismaitinau tik savo pienu ....dabar gi patarejai is salie…
NU jau tikrai to nereikia
Seniau maudydavo, kai vanduo brudnas būdavo, o dabar gi švarus vanduo teka. Aš duodavau tik gryno vandens arba kmynų arbatos BE CUKRAUS,jei užkietėdavo viduriukai. Po šiai dienai atsigerti geria tik vandenį. Labai retai gauna kokių sulčių ar gėrimėlio, nebent kas atneša ar kokia mergytė draugė dalinas. Vaistažolės yra vaistažolės, jei nėra bėdų, be reikalo jų nenaudoju (atsigėrimui).
Eveliukas, aš Tavo vietoj pasiskambinčiau į seniūniją ir tiksliai išsiaiškinčiau. Viena mama sakė, kad deklaruoti, kaip anoj temoj rašiau, vaiką tame pačiame būste, kur ir mama, nereikia sutikimo iš šeimininko. Vieni sako vienaip, kiti kitaip. Tai siūlyčiau pasiskambint ir žinosi šimtaprocentinį atsakymą.
Fatiga parašė:
Ainuse, mama prieš tai klausinėjo apie primaitinimą, pabandė, vaikas spjovė lauk maistą. Tai manau, ji dabar tvirtai žino,kad reikia palaukt.
Nu abejoju va mes buvom rugpjuti ir be buto savininko nieko nepadarem,nes kas ie bebutu jei be buto savininko deklaruotai.as kaip abiem vaikam dariau dokumentus tas pat ir pries 8 metus taip buvo ir pries metus.
Eveliuuukas parašė:
isiunciau ketvirtadieni apostile , kad butu penktadieni jau o snd dar neatejo atgal o jau tikejaus :(per kiek laiko ateina?
Man greit atejo,jei ia gali ten pasiskambinti ir tau pasakys jie kada tiksliai gausi.
vaidluka parašė:
Nu abejoju va mes buvom rugpjuti ir be buto savininko nieko nepadarem,nes kas ie bebutu jei be buto savininko deklaruotai.as kaip abiem vaikam dariau dokumentus tas…
Na, Eveliukas kol nepasiskambins, tol tiksliai nežinos.
Fatiga parašė:
Na, Eveliukas kol nepasiskambins, tol tiksliai nežinos.
Tai jo geriau pasiskambinti,bet va atsimenu vyras norejo bute prisideklaruot bet be manes negalejo ,nors abu esam savininkai buto,butas buvo ant abieju lygion dalim.Bet kadastre as buvau viena,ir viskas be manes nieko nepadare.O as be jo galejau.
vaidluka parašė:
Tai jo geriau pasiskambinti,bet va atsimenu vyras norejo bute prisideklaruot bet be manes negalejo ,nors abu esam savininkai buto,butas buvo ant abieju lygion dalim…
Tai vyras tai jau kita kalba, aš sakiau, kad gimęs vaikas gali būti prideklaruotas ten, kur mama, be šeimininkų sutikimo (netvirtinu, tik persakau, ką man sakė).
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai