Kreta parašė:
Nezinau apie taimano ziniomi laikino dokumento nesiuncia. Vaziuoji ambasada ir ten vietoje isduoda, o galioja dvi savaites.
Aaaa, blemba neįsivaizduoju iš kur ištraukiau tada..
ajajai, tai reikės pasukti galvą kaip čia daryti :))
Kreta parašė:
Nezinau apie taimano ziniomi laikino dokumento nesiuncia. Vaziuoji ambasada ir ten vietoje isduoda, o galioja dvi savaites.
Aaaa, blemba neįsivaizduoju iš kur ištraukiau tada..
ajajai, tai reikės pasukti galvą kaip čia daryti :))
Kreta parašė:
Bet siaip gerai, jei siuncia ir dokumentanereikia paskutine minute pries kelione viska darytis
![]()
Vava, norėtųsi nusipirkti bilietus iš anksto, tada susitvarkyti dokumentus ir skristi
o tas dokumentas galioja 2 savaites, bet ar ji galima važiuoti anksčiau pasidaryti? Va pagaliau suformulavau klausimą, kuris rūpi
šiandien sunkiai galvojasi
Agne_Ker parašė:
Vava, norėtųsi nusipirkti bilietus iš anksto, tada susitvarkyti dokumentus ir skristio tas dokumentas galioja 2 savaites, bet ar ji galima važiuoti anksčiau pas…
taip galite drasiai. tik sakau veskites voka apmoketa.
Agne_Ker parašė:
Vava, norėtųsi nusipirkti bilietus iš anksto, tada susitvarkyti dokumentus ir skristio tas dokumentas galioja 2 savaites, bet ar ji galima važiuoti anksčiau pas…
Bilietus juk gali or is anksciau nusipirkti, nera tame problemos
tik kai check inn darai jau reikia tureti dokumenta. Stai ambasados psl raso,kad dokumentus pateikti gali tris menesius pries 
O apostile gali uzsideti vos vaikui gimus ir gavus gimimo liudyjima
ji galiojimo laiko neturi.
Lūšiukė parašė:
Man va galvos skausmas vakar išsiunčiau daryti pasiuko, jei negausime reiktų būtinai atgauti visus dokus kuo greičiau, rugpjūčio 28 skrydis, tai ir mūsų dokai ir…
Man viskas, kas su pastu ziauriai nesiseka
vis pasimwta ar veluoja
Paskutinis praradimas vaiko gimimo liudyjimo kopija. Bet mes jas tris turejom, tad nera taip baisu.
Kreta parašė:
Man viskas, kas su pastu ziauriai nesisekavis pasimwta ar veluoja
![]()
Paskutinis praradimas vaiko gimimo liudyjimo kopija. Bet mes jas tris turejom, tad…
Aš va nepagalvojau pasiimti poros. Berniukai po vieną turėjo ir užteko, o db per mėnesį būtinai reik turėti ir pasą ir Apostile, o va čia bėda
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai