aliesik parašė:
niu va mergytes, pagaliau as idesiu dar viena darbeli, pirma karta dariau medzegini vidu, griestai nevertinkytatsikankinau
bet buvo tame ir naudos, isbandziau …
nuostabi arbatine, labai
o mano vyras sake: professional
aliesik parašė:
niu va mergytes, pagaliau as idesiu dar viena darbeli, pirma karta dariau medzegini vidu, griestai nevertinkytatsikankinau
bet buvo tame ir naudos, isbandziau …
nuostabi arbatine, labai
o mano vyras sake: professional
dekui merginos
zuvele, man iki profesianal dar labai labai toli, bet as mokausi
vasarevilte, stai as atvirksciai jusu paminetu budu nedariciau, nes tai isklotine apklijuota lininiu audiniu
karole, dekui, tokia dezute ir isigijau, kas mane labai sutrigde, kad tas rastas po stiklu neissima, kad galima butu kaska su juo padaryti, tai ir palikau kaip yra
saulelydis1 parašė:
na mergaites ziurekit,kodelan taip gaunasi?![]()
Nusveiciau,nudaziau,vel pakartojau ta pati,toks jausmas kad dezute isvaskuota ir k…
Užsegimą reikėjo išimti ;) lengvai užkišus peiliu išsiima.
Man atrodo dažyta nepalaukus, kol išdžius. Taip? Tokiu atveju dažai tarsi veliasi, eina dėmėmmis.
saulelydis1 parašė:
Issegimo negaliu isimt nes jis uzkniedintas kazkaip,ziurejau.nu ne,per nakti buvo isdazyta ir snd vel meginau
Labai keistai. Tai tu vieną sluoksnį tepi ir lauki kol iįdžius, taip? Gal dažai labai skysti?
saulelydis1 parašė:
na mergaites ziurekit,kodelan taip gaunasi?![]()
Nusveiciau,nudaziau,vel pakartojau ta pati,toks jausmas kad dezute isvaskuota ir k…
dezute reikejo gerai paslifuoti pries dazant, tada gruntuoti, vel paslifuoti ir tepti dazais, prireikus ir keliais riebesniais sluoksniais... kartais taip buna del labai nekokibiskos medienos, kartais del per stambaus svitrinio poperiaus, nereikia ten is visu jegu slifuoti
arba dazai labai skisti, pameginkyt tiesiog kelis riebius sluoksnius
saulelydis1 parašė:
Issegimo negaliu isimt nes jis uzkniedintas kazkaip,ziurejau.nu ne,per nakti buvo isdazyta ir snd vel meginau
na del laikimo per nakti, asmeniskai man tai nera butina, as dziovintuvu isdziovinu akrilinius dazus is karto
visdelto isemiau siaip netaip uzsegimus,pirma karta maciau toki :).Kas del slifavimo,tai naudoju vidutini,kad tik palyginti viska.Net keista kad sitaip,nes pirma karta susiduriu,tai sirdi skauda kad nesigauna
.As visada isdazius laukiu bent 4val,kazkaip neskubu dazyt.O as istaisysiu ar nelabai jau?
Pradzioj vyras sako dazai blogi,bet visada tokiais dazau
,ir niekada nestorai ir neskistai dazau,neviena dezute darius,tai ismeginus viska
.Aciu kad pasidalinat patarimais
saulelydis1 parašė:
visdelto isemiau siaip netaip uzsegimus,pirma karta maciau toki :).Kas del slifavimo,tai naudoju vidutini,kad tik palyginti viska.Net keista kad sitaip,nes pirma ka…
Nepergyvenkyt,nevisada gaunasi Kaip norim is primo karto,pabandikit Dar karteli ir esu tikra,kad viskas iseis
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai