monicabeluccci parašė:
nu zinai drauguze tooookio ikvepimo man suteikei,kaip nuostabiai atrodai![]()
kiek laiko laikeisi dietos?grieztai laikeisi?
![]()
man irgi kilo toks klausimas bet suradau kur pasakoja apie save ten viskas parasyta 103-104 puslap.
monicabeluccci parašė:
nu zinai drauguze tooookio ikvepimo man suteikei,kaip nuostabiai atrodai![]()
kiek laiko laikeisi dietos?grieztai laikeisi?
![]()
man irgi kilo toks klausimas bet suradau kur pasakoja apie save ten viskas parasyta 103-104 puslap.
Euforija labai aciu uz paskaiciavimus
klausiau taves AZ bet paklausiu ir cia.Jei Dukanas man pataria dvi dienas atakas daryti o as noreciau daugiau,kaip tada?
nors labai liuks kad tik dvi dienos,nes paskuj startuosiu su antru etapu.Darzovemis ir pan.Beja gal galit man paaiskinti ar as gerai suprantu su antru etapu.(kaitaliojimu) tai tarkim as tris dienas valgau baltymus o paskuj tris dienas baltymas ir darzove?ir t.tttt????
Aciu merginos, as sveriau 77kg. esu 169 cm...tai,kad akivaizdziai buvo mases per daug...toj antroj nuotraukoj as sveriu 59kg. Sia diena 61kg...
Pasikeite veido bruozai net, todel idejau foto su veidu..nzn, skonio reikalas, bet man as sau patinku dabartine,nes nepatinka man tos rinkutes iskritusios ir istines veidas...Nenoriu klausytis pasakymo,kad ko tu nori,juk dvieju vaiku mama...nenorejau buti tetute tokia, nes man tik 26 metai
Galiu pasakyti drasiai,kad per tris menesius realu atsikratyti 15 kg...tai,kad linkiu visoms ikvepimo ir per Naujuosius metus matyti save tokia,apie kokia visada svajojote!!!
margaritarac parašė:
Aciu merginos, as sveriau 77kg. esu 169 cm...tai,kad akivaizdziai buvo mases per daug...toj antroj nuotraukoj as sveriu 59kg. Sia diena 61kg...
Pasikeite veido bruozai net, todel idejau foto su veidu..nzn, skonio reikalas, bet man as sau patinku dabartine,nes nepatinka man tos rinkutes iskritusios ir istines veidas...Nenoriu klausytis pasakymo,kad ko tu nori,juk dvieju vaiku mama...nenorejau buti tetute tokia, nes man tik 26 metai![]()
Galiu pasakyti drasiai,kad per tris menesius realu atsikratyti 15 kg...tai,kad linkiu visoms ikvepimo ir per Naujuosius metus matyti save tokia,apie kokia visada svajojote!!!
Va man tavo zodziu ir truko!!!As irgi sakau,kad na ir kas kad dvieju ar triju vaiku mama,tai ka tafa jau galima but apkuniai??Ir as nenoriu but tetute norman duoda 35meteliu o man dar tik bus 25
net siurpai kunu laksto skaitant nuostabius rezultatus.Va kai paskaiciau prisiminiau jog siais metais buvau sau pasizadejusi sukudeti,bet iki siol visa tai liko tik pazada.Dabar apskaiciavus Dukana norima svori tureciau pasiekti 2012 12 16
Taigi dar speciau siu metu pazada isivygdyti,dabar turiu tam svaria priezasti PAZADAS sau.Aciu margaritarac jog priminei
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai