Kokios jūs visos šaunuolės. O pas mane tvarkymosi maratonas. Pradėjau atranką daryti ką mest lauk, ką kitais metais pasidėti, nes vasaros sezonas kaip ir baigėsi. Rytais ir vakarais jau šaltukas krečia, tik dieną saulė pašildo, bet realiai atidedu visus drabužius kitam sezonui. Pagaliau išmečiau tuos džinsus gerus, kurių niekam nereikia ir dar kelis maišus drabužius, bei dar kelis atrodo atrinkus išmesiu. Dūstu jau nuo visų daiktų ir teks su drauge, kuri nėra draugė, tiesiog pažįstama (supratau, kad ši kategorija labiau tinka) rimtai pasišnekėti. Atrodo jau sakiau, kad neneštų visokių drabužių bei rakandų, tai užsimiršo ir vėl prasidėjo skolinimasis, tik dabar buvo "aš neturiu". Žinokit net kvėpuot laisviau galiu, kai išsilaisvinu iš tų nereikalingų dalykų.
Su vaikais nuėjom į garažą, pamatė vieną didžiulę mašiną, tai paklausiau pas sūnų "išmest?", sako išmesk
net nustebau, bet jie nežaidžia su tom mašinom, nes pultelio nėra. Nėra ir gerbėjai labai didžiulių mašinų.
Aš vaikams jau pradėjau dairytis žaislų parduotuvėse kokių nors dovanų. Nesinori pirkti super prabangių, bet nesinori pirkti ir šlamšto, tai jau geriau pirkti kelis kokybiškus žaislus. Ir manau rinkti tokius, kurie daugmaž visiems tiktų, nes žaislais jie apsikeičia.
Man kažkaip pasirūpinti kalėdinėm dovanom lengviau, nes su jokiom dėdėm ir tetom nešvenčiam. Jei kokius gimines ir reikės sveikint, tai jaučiu kepsiu kalėdinius krekerius.
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus