rasiukas_rasiukas parašė:
Oi, toli grazu man iki idealoAs net ir nusikeikiu, na bet iki tokio lygio, kokios cia diskusijos cyksta, man toli
![]()
nu nzn vaikai neskaito tu forumu ir kas cia vyksta ju toli grazu neliecia, svarbu kas namie manau
Oi, toli grazu man iki idealoAs net ir nusikeikiu, na bet iki tokio lygio, kokios cia diskusijos cyksta, man toli
![]()
nu nzn vaikai neskaito tu forumu ir kas cia vyksta ju toli grazu neliecia, svarbu kas namie manau
viktrija.93 parašė:
nu nzn vaikai neskaito tu forumu ir kas cia vyksta ju toli grazu neliecia, svarbu kas namie manau![]()
Tai matau, kad jus problemos nematot
Tiesiog vaikai perima tevu kulturos lygi, poziuri i kita zmogu, siuo atveju - paprasciausiai nemokejima gerbti kito. Ir tam nereikia skaityti, kas cia parasyta, toks bendravimas ne tik forume reiskiasi, bet persismelkia i bendra gyvenima.
O isivaizduokim, kad vaikas moka skaityti, ka jis pagalvotu apie tokia savo mama?
Ir pagaliau - tevai juk turi rodyti vaikams pavyzdi? O kaip, tik prie ju akiu? Uz vaiku akiu jau nebereikia buti pavyzdziu?
nepatrūksit stengdamasi būti visiems pavyzdžiu?
Ne, aš visiškai nesistengiu būti kam nors pavyzdžiu forumuose, ir tai visiškai nekoreliuoja su vaikų turėjimu. Į šitą temą aš ateinu pramogauti ir taškytis, o ko jūs einat į šitą temą?
Dzonsius parašė:
nepatrūksit stengdamasi būti visiems pavyzdžiu?![]()
Ne, aš visiškai nesistengiu būti kam nors pavyzdžiu forumuose, ir tai visiškai ne…
Mane cia kartais imeta is kitu temu, tai va ir tenka pasiskaityti
Ir pagaliau - tevai juk turi rodyti vaikams pavyzdi? O kaip, tik prie ju akiu? Uz vaiku akiu jau nebereikia buti pavyzdziu?
vaikui pavyzdi reik rodyt namie;) kokia aplinka mato svarbu, o realiai tai kaip dzonsius sako mes nesitaskom taip namie kaip forume
pas mane namai tvarkingi, svarus, visi apskalbti, kotletai keptuvej, bendraujam graziai, o isivaizduot daug ka galima, bet stovim pries fakta kad skaityt nemoka dar.
Mane cia kartais imeta is kitu temu, tai va ir tenka pasiskaityti![]()
ak, tai vistik kitose temose nesat pavyzdžiu, jei jau čia atmeta? Ar kaip čia išeina?
Dzonsius parašė:
ak, tai vistik kitose temose nesat pavyzdžiu, jei jau čia atmeta? Ar kaip čia išeina?
As ir nesu kitiems pavyzdziu, as turejau galvoje, kad tevai savo vaikams pavyzdziu turetu buti.
Dzonsius parašė:
nu cia idomiai, “namie nusikeikiu, bet forume bukim kulturingi, nes isivaizduokim kad vaikai moka skaityti” , o paskuj bleksi darzelyj ;D
viktrija.93 parašė:
vaikui pavyzdi reik rodyt namie;) kokia aplinka mato svarbu, o realiai tai kaip dzonsius sako mes nesitaskom taip namie kaip forumepas mane namai tvarkingi, sva…
Jo, svarbu kotletu yra ir namie tvarka, o sneketi galima *****
18 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai