Ner.inga parašė:
Bet tai kaip tu jautriai paėmei, kad neįdomu tavo pezalų skaityt
Iš tavo rašymo kultūros buvau susidarius nuomonę, kad tu - šiaip grubi kaimo boba (nu tokia p…
o, kaip stebuklingai atradai laiko
Ner.inga parašė:
Bet tai kaip tu jautriai paėmei, kad neįdomu tavo pezalų skaityt
Iš tavo rašymo kultūros buvau susidarius nuomonę, kad tu - šiaip grubi kaimo boba (nu tokia p…
o, kaip stebuklingai atradai laiko
fenix parašė:
Iš šalies žiūrint - na ir užsmirdo čia![]()
tai tu ne tik zhyrna, dar ir sena
Aurute16 parašė:
Prie to kad ir vaikai paskui kalbes kaip mamos![]()
nu mano vaikas dar neskaito tai nieko tokio.. o prie jos neturiu su kuo taip kalbet tai nematau cia bedos...
Aurute16 parašė:
Realiai man labai idomu kaip jos su savo vaikais elgiasi![]()
Vaikai auga mokydamiesi is tevu pavyzdzio. Tai va tokiu mamu vaikai ir mokosi. Net jei prie vaiku taip ir nekalbama, tokia kalba rodo atitinkama kulturos lygi (tiksliau, jos nebuvima). Tokios pat vertybes ir vaikams perduodamos...
Ir isvis, nesuprantu as tokios kalbesenos vaiku susilaukus. Susilaukus vaiko, man norisi tapti geresniu zmogum, kad vaikui buciau pavyzdziu, norisi buti tokia mama, kuria vaikas didziuotusi, o negedytusi. Nesvarbu, mato vaikas ar nemato, juk gerumas nera tik tai, ka mato visi, tai elgesio visuma.
Norisi tiketi, kaip taip kalba kazkokie klonai, pramogai, dar neturintys savo vaiku.
rasiukas_rasiukas parašė:
Vaikai auga mokydamiesi is tevu pavyzdzio. Tai va tokiu mamu vaikai ir mokosi. Net jei prie vaiku taip ir nekalbama, tokia kalba rodo atitinkama kulturos lygi (tiks…
kalbi taip lyg butum ideali
viktrija.93 parašė:
kalbi taip lyg butum ideali![]()
Oi, toli grazu man iki idealo
As net ir nusikeikiu, na bet iki tokio lygio, kokios cia diskusijos cyksta, man toli
Cia smagu pasiskaityti, kai "pasilazdavoja", na bet kai viena kitai siulo tarpukoji laizyt, na tai ka as zinau... Man tai jau nesuvokiama.
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai