Keise parašė:
Nu tkr merginos negraziai elgiates jei jum kas nepatinka ar ka nu gi apeikit ir fsio ...man asmeniskai labiau nesiskaito tu kurios nkd nesireiskia o ateina cia para…
10000 proc sutinku
Keise parašė:
Nu tkr merginos negraziai elgiates jei jum kas nepatinka ar ka nu gi apeikit ir fsio ...man asmeniskai labiau nesiskaito tu kurios nkd nesireiskia o ateina cia para…
10000 proc sutinku
03kristalas parašė:
Biski neitema o ta velevele kazka reiskia kai uzdeda? 😂
Tiesiog nemalonu, kada is sirdiea parasai, o tau uzdeda weliawa, alia nusisnekejai, kokia esi kwaila. Ne i tema parasei.Bet kartais pastebiu, kad bet deliojamos jos iswis is lempos.
Westa parašė:
Tiesiog nemalonu, kada is sirdiea parasai, o tau uzdeda weliawa, alia nusisnekejai, kokia esi kwaila. Ne i tema parasei.Bet kartais pastebiu, kad bet deliojamos jos…
Ai reik nekreipti demesio tada, visada ir visur atsiranda zmoniu kuriem kazkas nepatinka ar nesutiks su jusu nuomone
nesigadinkite sau nervu
xxxxxxxxxxx1 parašė:
cha cha cha😂 bumerangas tiesiog😂
Nu!😂😂😂
TheHappiest parašė:
Nu!😂😂😂
dziaugiuosi😂😂🤣🤣
Toks jausmas, kad grįžau atgal laiku!😂😂
Kaži kodėl dauguma normalių moterų paliko šią temą? ogi todėl, kad kai ateina naujokė ir nepamato parašytoje žinutėje “ot, nt, ov” ir t.t. Ir pan ..Tuomet ją ištinka panikos priepuolis ir ji deda vėliavėles🤦♀️😂😂
Ir aišku, ji teisi - nebandykit nukreipti savo minčių nuo planavimo!🤷♀️😂😂
TheHappiest parašė:
Toks jausmas, kad grįžau atgal laiku!😂😂
Kaži kodėl dauguma normalių moterų paliko šią temą? ogi todėl, kad kai ateina nauj…
cia laikas neegzistuoja,atmintis taip pat kaip ir skaitymo igudziai😂 nzn nuo kelintu metu isteigta sita grupe ar bent jau principas,bet jau 2018 o niekas nesikeicia🤦♀️😂 jau net fb mirga marga nuo siu temu o cia vis dar špokinyčia🤦♀️😂
rasoslaselis parašė:
nesu aš ponia ir tikrai nesusireikšminusipasireiškiu čia ir gan dažnai, tikrai ne iš lempos parašiau
jokių blogų emocijų nebuvo, tiesiog jei tema apie…
Na o kaip planavimas be seimos santykių?
vien žodis planavimas apėma daug sąvokų šią tema, norit tik planuoti? Tai va yra grafikelių tema, yra ov testų tema, yra vaiduoklių tema ir net hcg tema. O ši tema apima daugiau. Blin prikibot be reikalo visai
Va ir norejau klaust, koks cia bumerangas :))) aciu uz paaiskinima :))
Cia as tokia bloga, kad jau del weliaweliu antra kart net issireiskiu. Ir buwo noras tiesiog palikt tema ir iseit, kur daugiau paprastesniu mergaiciu
bet man cia patinka. Cia tikrai nemazai mergaiciu, kurios nuosirdziai pasidziaugs, pasisakys
todel gaila..ir bandau diskutuot, kam det tuos veliaveles. Juk galima apeit posta ir ramuuu
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai