Niuni parašė:
Tai kad rodo "neatitinka temos" o ne įžeidimas..
Ajajai, jos komentaras tiko, o kai aš apie tą patį, tema neatitinka.😁
Niuni parašė:
Tai kad rodo "neatitinka temos" o ne įžeidimas..
A ir G parašė:
Dieve nesusireikšminkit... Temą seka 45 žmonės (kol kas) gal kam netyčia nusispaudė nu gi būna. Nekelkit širšalo dėl kiekvieno "dislaiko" ant savo postų. Ne visi privalo su jumis sutikti.
Jurgitaa_ parašė:
Nu blyyyn skaičiau ir mačiau visus jūsų komentarus, pirmai jau pristojot prie vienos su didžiausiais ginčais dabar prie manęs pristosit?nu c'mon pasakiau kas m…
Labai jums pritariu.
Jurgitaa_ parašė:
Nu blyyyn skaičiau ir mačiau visus jūsų komentarus, pirmai jau pristojot prie vienos su didžiausiais ginčais dabar prie manęs pristosit?nu c'mon pasakiau kas m…
Tolerantiskas žmogus esu tiem, kurie taip pat yra tolerantiski.
A ir G parašė:
Ieinu, o čia vienos vėliavėlės.😁 netyčia kažkam susispaude.,😁 čia tikriausia tom kur "tolerancija per kraštus liejasi" ir kitu nuomone nieko verta.😀…
Pas jus tolerancija irgi netrykšta.. taip kad juokiasi puodas kad katilas juodas?
Jurgitaa_ parašė:
Šiaip aš irgi nesuprantu kas čia su vėliavėlėm taip praėjo.![]()
Deda tas kas čia nerašo bet temą seka
Niuni parašė:
Pas jus tolerancija irgi netrykšta.. taip kad juokiasi puodas kad katilas juodas?
Labai prašau parasykite kurioj vietoj tolerancijos pas mane nera? Kurio žmogaus nuomones nepriemiau? Jei tikrai taip yra, pasitaisysiu.. O dabar kalba apie toleranciją labai į temą..🙂
A ir G parašė:
Labai prašau parasykite kurioj vietoj tolerancijos pas mane nera? Kurio žmogaus nuomones nepriemiau? Jei tikrai taip yra, pasitaisysiu.. O dabar kalba apie toleranc…
Neturiu laiko tokiems žaidimams.. o ne į temą čia jau geri 10psl išeitų..
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai