Fabi parašė:
Skirtingai nei jūs, aš bent jau į klausimą atsakiau. Kai norėsiu, kad padiskutuotumėte apie mano miego kokybę, būtinai susikursiu asmeninę temą.
Pacituokit tą vietą kur jūs į klausimą atsakėt.
Fabi parašė:
Skirtingai nei jūs, aš bent jau į klausimą atsakiau. Kai norėsiu, kad padiskutuotumėte apie mano miego kokybę, būtinai susikursiu asmeninę temą.
Niuni parašė:
Na kadangi su teksto suvokimu pas jus problemos, tai pasikartosiu. Klausimas buvo, ką patartume daryti tokioje situacijoje. Mano atsakymas buvo - pakelti šikną, uždirbti tuos 190 eur ir sumokėti vaikui.
Fabi parašė:
Na kadangi su teksto suvokimu pas jus problemos, tai pasikartosiu. Klausimas buvo, ką patartume daryti tokioje situacijoje. Mano atsakymas buvo - pakelti šikną, užd…
O aš matau kad kažkas šiandien ne ta koja iš lovos išlipo. Jei ponios tokia nuotaika kad užsipulti nepažįstamą žmogų jau pirmoje žinutėje tai ką žinau... Gal jums pačiai jau laikas pakelti šikną nuo kompo?
Niuni parašė:
O aš matau kad kažkas šiandien ne ta koja iš lovos išlipo. Jei ponios tokia nuotaika kad užsipulti nepažįstamą žmogų jau pirmoje žinutėje tai ką žinau... Gal jums p…
Ko jūs čia prie mano nuotaikų pristojot? Va pridėsiu smailikų, gal geriau bus
Fabi parašė:
Būna, nesiginčiju. Bet čia yra esminiai tokie dalykai, ir kai žmogus kreipiasi patarimo, jis įprastai juos nurodo. Šiuo atveju situacijoje pagrindiniai žodžiai (ne)…
O kodėl žmogus turi viešai pasakotis kuo serga/neserga, kur kaip gyvena ir kitus dalykus? Tai asmeniška. Tiesiog uždavė paprastą klausimą. Ar jei jis neįgalus ar dėl kitos priežąsties negali dirbti/gauna mažas pajamas ir t.t. atsakymas į klausimą būtų toks pat? Pateikta bendra, trumpa situacijos santrauka. Tad kokią teisę turite teisti ir kritikuoti visiškai nepažystamą žmogų?
Fabi parašė:
Ko jūs čia prie mano nuotaikų pristojot? Va pridėsiu smailikų, gal geriau bus![]()
![]()
![]()
Nepristojau o parašiau tiesiai šviesiai kad jūs iš kart puolat autorių net nežinodama nei kaip nei kas. Iš kelių sakinių jau padarėte savas išvadas kad jis nemyli savo nesantuokinio vaiko ir pnš... Vienu žodžiu tema vis gi ne apie tai...
Saulės pūkas parašė:
O kodėl žmogus turi viešai pasakotis kuo serga/neserga, kur kaip gyvena ir kitus dalykus? Tai asmeniška. Tiesiog uždavė paprastą klausimą. Ar jei jis neįgalus ar dė…
O kam tada išvis patarimų klausti, jei norisi nuslėpti esmines detales? Tik jau pačios čia apie visokius neįgalumus neprikurkite. Bet atsakant į jūsų klausimą, tai taip, atsakymas skirtųsi, jei žmogus būtų neįgalus, negalintis dirbti, o ne eilinis sveikas gyvas emigrantas.
Niuni parašė:
Nepristojau o parašiau tiesiai šviesiai kad jūs iš kart puolat autorių net nežinodama nei kaip nei kas. Iš kelių sakinių jau padarėte savas išvadas kad jis nemyli s…
Na dabar jau jūs, prašau, pacituokite mano žodžius, kur rašiau, kad nemyli savo nesantuokinio vaiko?
Padėsiu
Rašiau, kad santuokinis vaikas yra svarbesnis, nei nesantuokinis.
Mano pasisakymų argumentai:
1) tėvas gyvena užsienyje, motina su vaiku LT, tad tėvas neprisideda (arba labai minimaliai) nei auklėjimu, nei pramogom, nei vežiojimu į darželį/mokyklą/pas gydytojus ir t.t.
2) dėl alimetų buvo susitarta dar lito laikais, paskaičiuokite kiek metų praėjo, pagalvokite, kiek per tą laiką kainos pakilo, vaikas paaugo, jo poreikiai padidėjo.
3) vaiko motina pokalbio metu paprašė padidinti išlaikymo sumą, taigi ji vėl bando susitarti gražiuoju, nes akivaizdu, kad suma tikrai maža, o nuėjusi į teismą juos beveik garantuotai išsireikalautų. Įprastai teismų praktikoje normali suma yra pusė minimumo, ją tikrai nesunku prisiteisti.
4) problema kilo dėl 50 eur padidinimo! Nejuokingas skaičius? Ypač lyginant, kad vaiko motina gyvena Lietuvoje, o autorius užsienyje. Apie algų skirtumus turbūt suprantate.
5) autorius akcentuoja, kad pinigus išleidžia santuokiniam vaikui, todėl tų kelių eurų, nesantuokiniam jau kaip ir nelieka.
6) joks normalus tėvas niekada neskirstys savo vaikų pagal tai, jis gimė santuokoje ar ne.
Fabi parašė:
Na dabar jau jūs, prašau, pacituokite mano žodžius, kur rašiau, kad nemyli savo nesantuokinio vaiko?![]()
Toks jausmas kad jūs moterį su "nesantuokiniu" vaiku labai palaikot o vyras na tai ką maušas kad iš vis šią temą sukūrė dėl 50eur. Aš tai nei vienoj nei kitoj pusėj. Tik nesuprantu kam varyt ant autoriaus tiek... Jūs net nežinot kiek tiems vaikams metų nei kiek autorius ir jo ex sugyventinė uždirba ir ar iš vis dirba. Va jei autorius plačiau papasakotų kas kaip tai dar suprantu kad galėtumėt ant jo taip varyti nes 50eur tikrai nėra dideli pinigai.
Niuni parašė:
Toks jausmas kad jūs moterį su "nesantuokiniu" vaiku labai palaikot o vyras na tai ką maušas kad iš vis šią temą sukūrė dėl 50eur. Aš tai nei vienoj nei kitoj pusėj…
Toks jausmas, kad jūsų vyras turi nesantuokinių vaikų, kuriems gailite bendrų jūsų pinigų
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai