Tamstta parašė:
As ja vadinu apsitriedusiu gudriu vabalu 😂 Dabar puls dievagotis, kad ji nei Nora, nei Gudre, o tik nekaltas vabaliukas 😂
Gal dievagotis, o gal pasakys, kad nerūpi mūsų nuomUOnė.
Tamstta parašė:
As ja vadinu apsitriedusiu gudriu vabalu 😂 Dabar puls dievagotis, kad ji nei Nora, nei Gudre, o tik nekaltas vabaliukas 😂
Šilo_uoga parašė:
Kai tokia apsiskaicius - turetu but isradingesne 😂
Aš gi sakiau jus be manęs negalit,tema numiršta kai manęs čia nėra,net pačios vienai kitai neįdomios,susivienijat kai tik mane čia įmeta,o taip tai neturit apie ką kalbėti😂😂😂😂kaip sakant kas belieka kaip pačios niekam neįdomios esat,tik ir laukti kol vėl mane čia įmes😂😂😂😂tokios kietos,o pasirodo esate tuščios balos,be nuomuonės ir nusivylusios gyvenimu😂😂😂😂esate bobos kurių gyvenimai prie saulėlydžio,lyg ir dar norite sušvytėti tik niekam neįdomu😂😂😂😂
Vabaliukas09 parašė:
Aš gi sakiau jus be manęs negalit,tema numiršta kai manęs čia nėra,net pačios vienai kitai neįdomios,susivienijat kai tik mane čia įmeta,o taip tai neturit apie ką …
😂😂😂😂 Taupyk savo brangu laika jo nesvaiscius
Vabaliukas09 parašė:
Aš gi sakiau jus be manęs negalit,tema numiršta kai manęs čia nėra,net pačios vienai kitai neįdomios,susivienijat kai tik mane čia įmeta,o taip tai neturit apie ką …
Vaje, Nora, kurioj knygoj cia tokiu fraziu prisirankiojai? 😂
Tavo atkaklumas stengtis kazkur pritapti is tiesu sveikintinas, bet panasu, kad cia liksi per amzius
Tamstta parašė:
Vaje, Nora, kurioj knygoj cia tokiu fraziu prisirankiojai? 😂
Tavo atkaklumas stengtis kazkur pritapti is tiesu sveikintinas, bet panasu, kad ci…
Coliuke0_0 parašė:
😂😂😂😂 Taupyk savo brangu laika jo nesvaiscius![]()
Nuo kada kiaušinis pradeda mokyti višta?Pirmaiu išsirisk iš kiaušinio ir tapk višta,o tada mes ir padiskutuokime😂😂😂😂
Vabaliukas09 parašė:
Nuo kada kiaušinis pradeda mokyti višta?Pirmaiu išsirisk iš kiaušinio ir tapk višta,o tada mes ir padiskutuokime😂😂😂😂
Ar jau issiaiskinai kas pirmiau: kiausas ar vista? Maciau klause merginos - o atsakymo kaip nera taip nera 🤷♀️ Esu tikra savo bibliotekoj rasi atskyma
Tamstta parašė:
Ar jau issiaiskinai kas pirmiau: kiausas ar vista? Maciau klause merginos - o atsakymo kaip nera taip nera 🤷♀️ Esu tikra savo bibliotekoj rasi atskyma
Aš tai matau tu be manęs negali,tipo sau pati kieta?Tu įdomi tiek kiek neįdomios tavo mintys,pas tave galvoje tuščia tuščia ir dėl to tau tai sunku suvokti,kaip sakant linksminkities,aj tiesa be manęs tuso nevyksta😂😂😂😂tu įdomi man tiek pat kiek nežinomo žmogaus kapas,lyg paminklas ir stovi,bet niekas nepamena nei kas ten guli nei nuo ko mirė😂😂😂😂😂tau neužtenka smegenų tūrio kažką kiečiau man parašyti jog nors kiek įdomi pasidarytum,lyg bandai kaip tas šunytis kiauksėti tik niekas jo negirdi😂😂😂😂😂
Vabaliukas09 parašė:
Aš tai matau tu be manęs negali,tipo sau pati kieta?Tu įdomi tiek kiek neįdomios tavo mintys,pas tave galvoje tuščia tuščia ir dėl to tau tai sunku suvokti,kaip sak…
Nu as atsakymo laukiu, kad jau cia tokiom sparnuotom frazem zarstaisi 😂 tik ziurek neiseik is krasto del to didelio rasto, nes jau panasu pradedi 😂💩 O jei jau as tau tokia neidomi, tai ko atrasai man? 😂
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai