Kriste84 parašė:
Nėra ko priprqtinti,nebus nuo ko atpratinti. Mano dukros nųo kūdikystės buvo migdomos sqvo lovelėse ir problemų tokių nekilo
Supermama
Kriste84 parašė:
Nėra ko priprqtinti,nebus nuo ko atpratinti. Mano dukros nųo kūdikystės buvo migdomos sqvo lovelėse ir problemų tokių nekilo
Supermama
Vabaliuk,kol tu čia ant mūsų dergeisi viskas dar pakenčiama,juolab,kad ši tema tam ir atsiradus čia,visos galim pilt vienos ant kitų šūdų kibirus. Bet tavo menkas mentalitetas smogė visu gražumu,kai savo šūdus pradejai pilt ant vaikų. Tiesiog... ar trolini ar silpnaprotis esi jau jokio skirtumo,tokio elgesio nepateisina nei vienas iš šių pasiteisinimų,nes moralus žmogus tiesiog supranta,kad tai žema ir sąmoningai taip nesielgia.
ir tai puikiai galima buvo čia stebėti,nes kai tu pradėjai varyt ant vaikų nei viena iš mūsų vistiek neatsakėm tau tokiais pačiais metodais,nes visoms ir taip aišku,kad bendraujam su psichiškai nesveika ir moralės neturinčia asmenybe.
Kagabi parašė:
Taip as maitinu savo pienu. Ir tikrai nematau reikalo maitinti nuo ketvirto menesio. Nezinau kokia jus literatura skaitot, turbut tokia, kurioje raso, kad nesveika …
Jus maitinat pati. As maitinti pati negalejau. Tai malonekit savo tokius pasisakymus pasilikti sau. Mano reikalas nuo kada as primaitinsiu ir kuo maitinsiu. o jus nenorit tai jum niekas ir nekisa per prievarta to primaitinimo. Tokios visos protingos su savo ziniom. Gal ir pacios mokslinius tyrimus atliekate namuose? Sito vaikui negalima jis dar per mazas anas ir negalimas nes permazas... kaip noresiu taip auginsiu ir jusu nuomone man visiskai neidomi. Suprantu normalius pasisnekejimus apie primaitinima ar kitas panasias temas nu bet ... ko saukiat kad vaje kokios mes blogos motinos kad taip vaikus kankinam????😤 ir dekit veleveles kiek tik norite uz toki pasisakyma na bet jau atsibodo tie kandziojimai is keliu mamu kurios turi ta savo isitikinima ir kisa ji kitoms. As jum nekisu to primaitinimo tai ir jus pasilaikykite savo nuomone sau😡
Vabaliukas09 parašė:
Aš jau antra diena trolinu,o visos priima kaip už rimta ir ką,man tai smagu kai moterytės antra diena galvoja jog rimtai kalbu,man smagu stebėti kai čia visos įrod…
aš irgi norėjau jau leptelt kad spec erzina tas vabalėlis mamkas.....o jos įrodinėja.Ir žiūres ir myluos ir supuos vabalėlis savo vaikiuką,tik db taip sako)
Mėnuliukai parašė:
Jus maitinat pati. As maitinti pati negalejau. Tai malonekit savo tokius pasisakymus pasilikti sau. Mano reikalas nuo kada as primaitinsiu ir kuo maitinsiu. o jus n…
Eikit gal pailseti, nei jus kas puola, nei kandzioja, maitinkit kaip norit, ar as negaliu savo nuomones pasakyt, o jus galit?
kukulis_ parašė:
Tai kad Pasaulinė sveikatos organizacija taip rekomenduoja primaitinti nuo 6mėn. Ty, viso pasaulio gydytojai profesionalai.
Ju supraskit kad duodama ta bulve as duosiu jam ir pm. Ir jam tikrai nieko nenutiks. Dabar jis suvalgo sauksteli tyreles ir isgere 150ml pm. Tai cia yra kaskas blogo? Cia pagal jus tada ta bulve is pm atima kazkokias naudingas medziagas reikalingas maziukui??🤔 nu as pirma vaika taip pat primaitinau nuo 4 men ir uzaugo vaikas viska valgo. Va dabar visoki verygos sugadino su savo valgerasciais kad vaikas darzelyje visa diena buna nevalges nes to maisto net suo aukletojos needa.. o namuose kerta viska ka pagaminu. Ir tas primaitinimas nuo 4 men nieko blogo mepadare, nei alergijos kokios jis turi nei su virskinimu bedu nei dar velniai zino kokiu bedu apie kures jus pacios nezinote
giedrutelove parašė:
Taip misinuku maitinu. Mano pienuka gavo tik menesi laiko maziukas kol buvo zonduojamas 😔
Prisijjnkite prie grupes uzdaros " nesmerkiamas kudikiu primaitinimas nuo 4 men" . Ten dalinames receptukais su tomis kurios palaiko primaitinima nuo 4-5 men🤗
Unesco parašė:
Čia ne supermama, o baisi boba. Šiaip jau manau kiekviena mama turi savo priežastis auginti vaikus jai priimtina metodika, bet kai ateina va taip ir prišika tada im…
Žinot, tiek kalbama apie patyčias mokyklose ir pan, bet ko norėti, kai suaugę žmonės taip bendrauja, vadina kitus “bobomis” ir pan. Narė juk nesakė, kad savo vaikams neskiria dėmesio, artumo ir pan. Visa tai susideda ne tik iš miegojimo kartu. Pvz aš buvau migdoma atskirai, bet nuo to mano mama nėra baisi boba, augau mylima ir dėmesio tikrai gavau vaikystėje pakankamai. Kiekvienos teisė rinktis, kaip auginti savo vaiką, kaip migdyti. Galime patarti, bet nebūtina koliotis, mokykimės tolerancijos. Tada ir mūsų vaikai bus tolerantiški, o gal norite, kad jūsų vaikas būtų tas, kuris iš kitų tyčiosis..?
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai