Umbryda parašė:
nu jus tikrai mane erzinat.muset tarp eiluciu skaitot.parasiau"tais laikais...."
tais laikais, tai va neaisiku kokiu ten chemiju irgi buvo, tad kad konkreciai skiepus kaltinti nelogiska.
Umbryda parašė:
nu jus tikrai mane erzinat.muset tarp eiluciu skaitot.parasiau"tais laikais...."
tais laikais, tai va neaisiku kokiu ten chemiju irgi buvo, tad kad konkreciai skiepus kaltinti nelogiska.
Umbryda parašė:
nu tai va vadinas pripazistate, kad maistas jums, kaip kudikiui, buvo duodamas ne pats geriausias. Tai turetumet suprasti, kad alergija galejo kilti ir del to, o ne isitikinusiai aiskinti, kad skiepas issauke.
p.s. o kad jums nervai silpni ir erzinates del nieku as nekalta.
Umbryda parašė:
kalbu apie tarybinius laikus..na bet manau siais laikais daugiau mamu atsisako maitinti. per daug materialinis gyvenimas uzgozes vertybes
tarybiniais laikais tas pats semilac buvo,aisku dabar gal jau patobulintas,o gal kaip tik budavo geresnis
MAŽULIUKAS parašė:
tikiu kad buna pavieniu atveju, kai buna ir blogesniu reakciju i skiepus, ypac jei vaikas silnesnis genetiskai. O juk niekur neslepiama, kad gali pasireiksti saluti…
jus kaip tas kvailas zmogus,kuris mokinsis is savo klaidu,o ne is tu kurie tuo keliu jau ejo. tik idomu ar jusu vaikai lankosi pas gydytojus.
Gintare.choliniene parašė:
neypatingai turejau galvoje kad negerai tokios reakcijos tai sakau gal alergiskas kokiai sudedamajai daliai skiepogalbut netaip issireiskiau
biski kitaip supratau. na jei sureagavo i viena, tai reakcija i kita labai tiketina , o ypac i aktyvesni agresyvesni skiepa
Umbryda parašė:
jus kaip tas kvailas zmogus,kuris mokinsis is savo klaidu,o ne is tu kurie tuo keliu jau ejo. tik idomu ar jusu vaikai lankosi pas gydytojus.
jusu mintys kazkokios padrikos, ir dar sakot erzinates
as nesuprantu nei jusu minciu nei klausimu, tai kaip suprasti ar lankosi pas gydytojus? Nu lankomes profilaktiskai kai reikia pasverti, pamatuoti, ir kai skiepyti laikas buna. Tai ka?
"MMR vakcina veikia skirtingais laikais. Savaitei praėjus po skiepo, pradeda veikti tymų sudedamoji dalis, po dviejų savaičių - raudoniukės sudedamoji dalis, o po trijų svaičių - kiaulytės.
Kai kurie vaikai išties blogai reaguoja į MMR skiepus. Maždaug 1 atveju iš 1000, veikiant tymų sudedamajai daliai vaikui sukyla aukšta temperatūra ir užeina traukuliai. Įrodymų apie ilgalaikius sutrikimus nėra. Labiau tikėtina, kad tymais sergantį vaiką traukuliai ištiks penkis kartus dažniau."
Gintare.choliniene parašė:
nezinau kaip elgciaus jusu situacijoje nes skamba neipatingai , o bandet kalbet su gydytojais gal kazkam alergiskas jusu vaikas ?![]()
nezinau kolkas, kad kam butu alergiskas, yra pora klaustuku del odos, trecadieni eisim pas gydytoja, gal ka aiskiau ji nupasakos, o kolkas didelu bedu nera buve, viena vieninteli vaikas man karta sirgo, nuo to skiepo
Lūšiukė parašė:
nezinau kolkas, kad kam butu alergiskas, yra pora klaustuku del odos, trecadieni eisim pas gydytoja, gal ka aiskiau ji nupasakos, o kolkas didelu bedu nera buve, vi…
ziuriu panasi situacija pas tave ,kaip ir mano
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai