žemaitis parašė:
TO Majaaa.Na Duok Dieve,kad kažkam pasisekė ten normaliai,
žmoniškai pagimdyt...Tik realybėje dažniausiai būna ne taip jau
…
Labai šlykštu skaityti tokį šmeižtą.
žemaitis parašė:
TO Majaaa.Na Duok Dieve,kad kažkam pasisekė ten normaliai,
žmoniškai pagimdyt...Tik realybėje dažniausiai būna ne taip jau
…
Labai šlykštu skaityti tokį šmeižtą.
MAŽULIUKAS parašė:
As pvz tymais nesirgus is vis, tai jei mano mama butu sugalvojus apkrest mane specialiai, tai logika butu nepaaiskinama, man net neimanoma isivaizduot tokiu dalyku …
tai ateis dabar protrukis ir iki taves, sikart nepabegsi
dayaNuray parašė:
tai ateis dabar protrukis ir iki taves, sikart nepabegsi![]()
nesveika, gydykis
MAŽULIUKAS parašė:
yra tikimybe, kad nesusirgs, be abejo, bet yra tikimybe kad ir susirgs, todel ir skiepyju![]()
tai ir mylekit jus tuos skiepus ir nepamirskit, kad visos ligos baisios, ir reiketu nuo visu paskiepyti. neapsiribokit nemokamais
dayaNuray parašė:
nebijoti protrukio gali tik tas, kuris naturaliai persirgo. taip kad nepersokusi griovio nesakyk op.
nesakyk ka man daryti ir as nesakysiu kur tau eiti
MAŽULIUKAS parašė:
nesakyk ka man daryti ir as nesakysiu kur tau eiti![]()
kad ir pasakysi kur man eiti, tavo balsas i dangu neina
dayaNuray parašė:
kad ir pasakysi kur man eiti, tavo balsas i dangu neina![]()
nu tavo patarimus tai zinok net uzsirasau, kokie jie man svarbus...
MAŽULIUKAS parašė:
nu tavo patarimus tai zinok net uzsirasau, kokie jie man svarbus...
nu ko cia dar draskaisi?
Tu gal kur i ola iseik gyvent,primatas esi,tai atsisakyk ir neto,nes tau nuo tavo manymu svekkos gyvensenos sakyciau neblogai nurove proteli... labai ismananti viska bandai pasirodyt,bet atrodai buka kaip nzn kas,bandai izeist mamas kurios skiepija vaikus kaip visas pasaulis daro,o tu cia uzsivedus savo tiesas destai,dziaugiuosi,kad tokiu vienetai,nenoreciau ,kad mano vakkas papultu su taviskiu i viena grupe darzeli,bet gal tu ten jo ir neleisk,nes vaikai ten bus mate tv,valge mesos ir dantis vale,sunku bus jam,kaip nezinos apie ka bendraamziai sneka!
atanod parašė:
tai kaip tu budama naturaliste duosi savo vaikui vaistu??? nu nzn nzn.... taigi jie irgi nuodai yra vienaip ar kitaip![]()
Man alergijos prasidėjo iškart po skiepo. Rūkymas nė prie ko.
Vaistų yra ir homeopatinių. Plius, jeigu reikės, tai duosiu ir kitokių, esant reikalui. Jau geriau taip, nei iškart vaiką užkrėsti visom tom ligom
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai