Šakar. Makar parašė:
Tai vadinas mama pienu nemaitino![]()
Blin maitino kiek žinau, pigiau būdavo tais laikais papą duot 🤣🙈😂
Šakar. Makar parašė:
Tai vadinas mama pienu nemaitino![]()
fenix parašė:
O tu pasitikrink, nes buvo tarpas, kai MMR neskiepijo nieko![]()
Tikrino Švedijoje, esu skiepinta, bet va ištiesų nesiskiepiju vėliau 😂🙈🤣 savo nroi net nuo gripo nesiskiepiju 🤣🙈😂 gal imuniteto neber 😂🙈🤣 nors tikrino dabar nėštumo metu, turiu svarbiausiam dalykams imunitetą 🤣🙈😂 tik tymų nežinau 😂🙈🤣
Evighet parašė:
Tais laikais klijukus virė ir vargo nematė 😁😁😁
Šakar. Makar parašė:
Tais laikais klijukus virė ir vargo nematė 😁😁😁
Ai nu virė, reiks klaust, gal tikrai nemaitino, gal todėl iq mažas mano? 😂 🤣
Evighet parašė:
Tai matai, kad bijo adresą savo duoti,nepasitiki tavo iq. O jei pasiklysi, ji jaučiasi atsakinga už tave. O jei navigacija nemoki naudotis. Žinai, kiek tų "o, jeigu" dabar jai galvoje. Bet kad iš ten gali negrįžti tai panašu. Taip kad geriau šiaip keliauk į No.
galadriel parašė:
Tai matai, kad bijo adresą savo duoti,nepasitiki tavo iq. O jei pasiklysi, ji jaučiasi atsakinga už tave. O jei navigacija nemoki naudotis. Žinai, kiek tų "o, jeigu…
Na aš keliausiu šiaip su vyru, ir arba vabaliukas pasirodys arba ne ☺️ bet jaučiu visos žino jog ji nepasirodys 🤣😂🙈 tad kaip ir sakiau, aš noriu tiesiog atostogų ☺️
Evighet parašė:
Net neabejoju kad papo negavus normaliai esi. Visus priekaištus dabar žinai kam pateikt 😁😁😁
To_the_Moon parašė:
Tai permaitino gal. Arba iki pirmos klases maitino, kad tokios bedos 😂
Sese gimė po 2 metų, tada ją maitino 😂🤣🙈bet aš jau 8 mėnesių vaikščiojau tai žinant mano mamą vargu ar maitino kai vaikščiojau ir dantys turėjau kelis 🤣😂🙈
Šakar. Makar parašė:
Net neabejoju kad papo negavus normaliai esi. Visus priekaištus dabar žinai kam pateikt 😁😁😁
Ai pofik 😂🤣🙈 buvo kaip buvo 🤣😂🙈 iq nebepakelsiu jei dėl papo 😂🤣🙈
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai