emma parašė:
kad kiek skaitau, tai cia visos viska gi zinonezinde, bet ir patarimu, net klausyti nenori, apie pripazinima, kad kaskur klydo, apskritai kalbos nera. tai, kad …
ir laikas jau uzbaikt.......
emma parašė:
kad kiek skaitau, tai cia visos viska gi zinonezinde, bet ir patarimu, net klausyti nenori, apie pripazinima, kad kaskur klydo, apskritai kalbos nera. tai, kad …
ir laikas jau uzbaikt.......
Marsiete parašė:
Na misini mamos ir siulo, tada kai kita mama skundziasi pieno neturinti. O jums kuriai nors patiktu pabadauti? Nemanau.
Tai kai jus siulot misini tai viskas ok,bet jei kita pasiulo dazniau glaust prie kruties,kad gamintusi daugiau pieno,arba pradeda klausinet kiek slapinasi,tustinasi,svorio priauga,tai tada visos piestu stojates,ir kaip taisykle parasot,kad va dabar tai jau laikykites,nes tuoj visos maitinancios subegs...o kaip galim mes nekreipt demesio,jei musu nuomone,to pienuko netruksta,arba ji galima atstatyt...tai ka mum ranka numot ir taip pat pasiulyt misini pradet duot...gal geriau jau pasigincyt su jumis ir turet vilti,kad mamyte paklausius musu patarimu,pabandys ir toliau sekmingai zindys,negu tylet ir leist misinuka duot,nepavyks tai ar taip ar taip misinuku prades maitint...bet juk yra sansas kad pavyks,tai kodel jo neisbandzius...
Marsiete parašė:
pala jei nustojo verkti, reiskia nebealkanas??
nu tai as tik domiuosi kada vaikas alkanas buna ir delto verkia o kada verkia, nes jam kas kita negerai
-Eglė- parašė:
Tai kai jus siulot misini tai viskas ok,bet jei kita pasiulo dazniau glaust prie kruties,kad gamintusi daugiau pieno,arba pradeda klausinet kiek slapinasi,tustinasi…
10 balų
Mary.S parašė:
Oi, man tos temos ir nereikia. Bet ka va žiūriu labai jau neturit kur emocijų mano adresu dėt, tai sakau, gal padėtų bendravimas su bendramintėmo užaugus aš jau…
jei tiek zmoniu tavo adresu nekaip nusiteike gal nesi jau tokia super ? pamastyk
Lūšiukė parašė:
nu tai as tik domiuosi kada vaikas alkanas buna ir delto verkia o kada verkia, nes jam kas kita negerai![]()
Gali gi būti sunki adaptacija, pilvelį pūsti, skaudėti ką nors. Galų gale, mamos trūkti. N priežasčių. Bet va ne. Jeigu jau verkia, tai vadinas pieno nėr
-Eglė- parašė:
Tai kai jus siulot misini tai viskas ok,bet jei kita pasiulo dazniau glaust prie kruties,kad gamintusi daugiau pieno,arba pradeda klausinet kiek slapinasi,tustinasi…
va as apie tai ir kalbu, gerai jei atsiranda mamu, kurios istikus bedai, ne misini kisa, o padeda iveikti sunkumus ir bent susiprasti, kad normalu tokie sunkumai pirmomis dienomis, kad ne tokia viena esi ir kai pakeiti mastyma, tai ir maitinti lengviau ir bedos visos istveriamos
Monikule23 parašė:
jei tiek zmoniu tavo adresu nekaip nusiteike gal nesi jau tokia super ? pamastyk
Kad man rūpėtų bent vienos nuomonė apie mane, tai gal ir nusiimčiau apsiaustą ir apatinius nuo kelnių, bet kadangi man visai vienodai, tai ir būnu "super"
Monikule23 parašė:
siaubas, kokia nepakenciama sita fraze! visada yra viena ir kita puse! nepamirsk, kad pati ne per seniausiai, kureisi nauja anketa, nes turejai visa kruva mamu pries tave. tai ka dabar? tai ir tu ne "tokia super"? kas cia per nesamone?
nemoku nusistatyti pries kita zmogu, siaip is idejos. ne visiems, mary s. pasisakymams pritariu, daznai ir susikertam, bet kai teisi, tai pripazistu. o cia jau prasideda prikaisiojimai. toks elgesys, tikrai vaikiskas ir nebrandus.
Man daznai irgi priekaistauja kad nenorejau maitint ir t.t. As tik atsimenu save, kai mane dar nepajutus net pirmiju gimdymo skausmu isveze operuoti. Cezario pjuvio metu mane "isjunge", natsimenu nei operacijos, nei vaiko gimimo. Man ji parode tik kita diena ir tai atnese 3 minutem, laselinem apzaizgyta. Gulejau palatoj ir isivaizdavau savo vaika. Ir cia pat pajutau kaip krutine tvenkiasi, o tvenkesi taip kad net lasejo.
Nemanau, kad as nenorejau ir nemanu kad kiekvienai vien nuo svajojimo apie vaika, kurio nemate pienas kaupiasi.
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai