v.j.k parašė:
o kaip atpratinot svetimą vaiką nuo "papo", jei tėvų pastoviai nebūdavo?
papo tai gal ne maitinimo prasme?
v.j.k parašė:
v.j.k parašė:
Aisku atpratint pradejau su tevu zinia ir pritarimu.Nes jai jie butu neleidia tai buciau jo ne nebadzius atpratinti.Tiesiok kelis kartus imetem abudu su vaiku i deganti zidini.
Anemun parašė:
Aisku atpratint pradejau su tevu zinia ir pritarimu.Nes jai jie butu neleidia tai buciau jo ne nebadzius atpratinti.Tiesiok kelis kartus imetem abudu su vaiku i de…
ką Jūs įmetėt į degantį židinį
? Papą? Ar čia gal apie tūtę kalba eina?
MorenaPasion parašė:
Tas vaikas kuo puikiausia gere is puoduko kaip as atejau dirbti pas juos.
v.j.k parašė:
ką Jūs įmetėt į degantį židinį? Papą? Ar čia gal apie tūtę kalba eina?
Tai aisku apie tute
Anemun parašė:
Tai aisku apie tute![]()
nu tai taip ir reikėjo rašyti, o dabar iš pirmos žinutės aiškiai eina suprasti, kad nuo MP svetimą vaiką atpratinot
tūtė taip ir vadinasi, o papas tai yra papas
v.j.k parašė:
aš pati išėjau į darbą anksčiau nei po 2 metų. Kuo puikiausiai viską jau išgyvenau. Aiškiai aprašiau, ką aš dariau - buvo rytinis maitinimas ir po to jau vakarin…
tai bebejo bandysiu maitinti... irgi norisi maitinti kuo ilgiau..daug esu skaicius apie maitinima tai cia ne vien vaikui nauda,bet ir mamai....net yra literatura apie vezinius susirgimus ir rysi ...kuo ilgiau maitinti vaika,nauda didziule ir mamai ir vaikui,bet kaip bus tai nezinau,noro yra ,bet laikas parodys ar iseis patemti ar ne.... nes cia jau man svetimoj saly gyvenant kruvis,nes tetis is vis daug dirba ir namie svecias..tai man jau reikia suktis nuo maitinimo iki visa kita ko reikia namie gula ant mano peciu ;) o siap aciu iz patarima,net nepagalvojau palikti viena ar du maitinimus...maitinau ir galvoju jei atiduodu i darzeli ,tai reikia ir nutraukti...ir visai nepamasciau,kad galiu rytais ir vakarais maitinti ;) nekilo tokia mintis ;)bet ideja gera ;)
debesiukas1 parašė:
tai bebejo bandysiu maitinti... irgi norisi maitinti kuo ilgiau..daug esu skaicius apie maitinima tai cia ne vien vaikui nauda,bet ir mamai....net yra literatura ap…
Džiaugiuosi, kad mestelėjau idėją
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai