nerin-gele parašė:
pritariu, niekada nesakyk niekada. juokingai skamba kai mama dar neturedama vaiku bando nubrezt taisykles.leisi viska. negi sunku tas sienas perdazyti? svarbia…
Ir kūrybingas!
nerin-gele parašė:
pritariu, niekada nesakyk niekada. juokingai skamba kai mama dar neturedama vaiku bando nubrezt taisykles.leisi viska. negi sunku tas sienas perdazyti? svarbia…
Ir kūrybingas!
zosyte-Vilnius parašė:
As tai zinau tuos siulymus, uzdengti sienas kartonu.. esu tik kita atveji girdejus, kad jei namie paiso ant sienu, tada ir sveciuose taip pasielge, ir teko apmoket …
as norejau skaidraus plastiko plokste deti ant sienu. esu macius toki varianta paaugliu merginu namuose. sienos istapetuotos o ant virsaus tas plastikas. mazos piese, o veliau ant sienu rase priminimus, mokyklines formules ir pan. jos lengvai valosi.
bet taip ir liko tik svajone
zosyte-Vilnius parašė:
As tai zinau tuos siulymus, uzdengti sienas kartonu.. esu tik kita atveji girdejus, kad jei namie paiso ant sienu, tada ir sveciuose taip pasielge, ir teko apmoket …
Nu čia jau su vaikų būdu kažkas ne taip, maniškiam svečiuose nešautų tokia mintis, bet va dukra būdama 5 metų prisisiojo
svečiuose už sofkės, tai buvo gėda, bet ją du berniukai kambarį uzrakino tyčia. Tai ir neisiaiškinau ar ji specialiai taip padarė ar iš reikalo.
kabinetuke parašė:
Nu čia jau su vaikų būdu kažkas ne taip, maniškiam svečiuose nešautų tokia mintis, bet va dukra būdama 5 metų prisisiojosvečiuose už sofkės, tai buvo gė…
Is streso
As ir nesakau nieko, tiesiog kaip vaikai namie ismokyti turbut, taip ir sveciuose elgiasi. Speju. Maniske tai pripiesdavo kelis kart, kai su mociute palikta budavo. Nors lb ja myli.. i ir atsitiko taj gal 4 metu, zodziu, neseniai visai
Bet pamoka ismoko. Db laukiu sunaus pirmykscio zmogaus terlioniu
nerin-gele parašė:
as norejau skaidraus plastiko plokste deti ant sienu. esu macius toki varianta paaugliu merginu namuose. sienos istapetuotos o ant virsaus tas plastikas. mazos pies…
Hmm. Na cia daugiau skonio reikalas
ir to, kiek daznai piesia.. maniske tai akvarele megsta, tai snt sienu nepakliuna
nerin-gele parašė:
Aisku gaila sienos
nagus nukaposiu! Uz toki vaizda tai jus isivaizduokit as savo dukterecia i svecius bijau leisti nes pas mane stovi grafikos reikmenys kai pavatys su kokiu tusu sienas maza nepasirodis
tai visad pas mama vaziuoja.... Tada ir as atvaziuoju
Dievas parašė:
Aisku gaila sienosnagus nukaposiu! Uz toki vaizda tai jus isivaizduokit as savo dukterecia i svecius bijau leisti nes pas mane stovi grafikos reikmenys kai pava…
Joo, svetingas zmogus esi
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai