Raimunda parašė:
sekmes tau ponia! jau laikas gal vaziuoti vel pas juos jai tau vandenys tikrai bega.
ogo koks didzkis pas tave
Raimunda parašė:
sekmes tau ponia! jau laikas gal vaziuoti vel pas juos jai tau vandenys tikrai bega.
ogo koks didzkis pas tave
dzully parašė:
Tai bent jau ligoninėje pralaikys,o ne vienAi namie sedet ir nežinot kas vyksta.
na nebutinai laikys, lieps namo vaziuot, kaip dazniausiai buna
Raimunda parašė:
paklausiau as pas juos ar yra galimybe man prasyti cp ? pasitare ir nusprende, rty 11 h atvykti, i vizita su daktare nzn kas ten bus, gal bandys atkableti, arba tie…
o kam tau tas cp, gal pati lengvai pagimdytum
juk vistiek operacija yra operacija ir paciai po gimdymo bus sunkiau atsigauti
1Alina1 parašė:
va, man irgi įdomu.. aš irgi buvau prašiusi scano, tačiau negavau :/ net prieš gimdymą man nedarė ir nežiūrėjo kokio dydžio lelis
tai va,man pirmas gime 4.200kg. sako jau sitas bus didesnis,ziuresim,nes antras visada eina i didesne puse,ir dabar vel berniukas,bet niekas nieko... kitas dalykas buvau pas MW sakau vaikas apsivertes,ciupinejo ciupinejo ta pilva,spaude,sako nieko nesuprantu
sako reikia kita sesute pasikviesti
paskui paklause sirdutes kaskur sone,sako jo apsivertes,bet jus geriau po 2 sav.dar ligonineje apsilankykite... as buvau cia birth cente ... zodziu esu labai nepatenkinta
Raimunda parašė:
man prasyt nereikejo, as per visa nestuma ne du turejau o keturis, kadangoi buvo su placenta negerai,
as irgi ne 2 skanus turejau o daugiau
man treciaji pranasavo vos ne 5 kg, bet gime lengvesnis nei antrasis
bet jis visai kitokio sudejimo, nei brolis, kudukas nuo gimimo ir db zandus uzsiaugino, bet vistiek ne toks koks Martinukas
man ir skanu nemazai dare, su antruoju kokius 5 esu turejus, nes buvau i rizikos grupe irasyta, o su treciuoju turejau 4 skanus
Veziuke parašė:
as irgi ne 2 skanus turejau o daugiau
as tik du skanus turejau...klausiau del trecio,bet sake nebedarys nebent bus komplikaciju...
debeselis123 parašė:
as tik du skanus turejau...klausiau del trecio,bet sake nebedarys nebent bus komplikaciju...
As 4 turejau. Pirmas buvo 6 savaiciu, nes galvojo, jog maziukas nepradejo vystytis, paskui 12 savaiciu. Trecias buvo 21 savaites, bet musu mazulis neleido pabaigt jo, susiguze i rutuliuka, todel dare dar viena papildoma uz savaites laiko, kad galetu pilnai istirt leliuka.
as.juste parašė:
As 4 turejau. Pirmas buvo 6 savaiciu, nes galvojo, jog maziukas nepradejo vystytis, paskui 12 savaiciu. Trecias buvo 21 savaites, bet musu mazulis neleido pabaigt j…
musu antra skana kai dare ilgai uztruko
nes irgi kol issiraite kad viska pamatytu
20 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai