Tarsskute parašė:
O pas kokį daktarą lankotės?
Aš Anglijoj, ne Lietuvoj gyvenu
Tarsskute parašė:
O pas kokį daktarą lankotės?
Aš Anglijoj, ne Lietuvoj gyvenu
PeČius parašė:
Aš Anglijoj, ne Lietuvoj gyvenu![]()
Sveiki, o kaip atrodo paberimas virs ausu? Kaip spuogeliai, demeles?
Mes turime dvi hemangiomas ant nugarytes, pradejo augti i virsu, vyksim pakartotinai pas chirurga, manau lazeri naudos si karta.
Ant mazyles galvytes jau senokai buvo tokios demeles, bet dabar pradejau bijoti, kad tik cia hemangioma nebutu.. Nors man paciai nelabai panasu i ja 🤔 ka manote?
Beje, del vaistu. Chirurgas mums per pirma vizita sake, kad jei neveiks lazeris, galesime drasiai rinktis gydyma vaistais, veikia 100proc. Taip pat parai guldytu i Santaras, stebetu vaikeli, kaip veikia vaistai.
Tikesimes lazeris pades 🙂
Andze7 parašė:
Sveiki, o kaip atrodo paberimas virs ausu? Kaip spuogeliai, demeles?
Mes turime dvi hemangiomas ant nugarytes, pradejo augti i virsu, vyksim pakartotin…
Nu gal ne, nes per dauk "blukai" atrodo. Mum kai gime tai svarut svarutelis buvo apart akies, per antra - trecia sav savo didziausius plotus uzsikariavo. Prasidejo nuo mazu taskiuku, bet aiskiai raudonu. Daugiau lyg ir nebeplinta nei i ploti nei i stori.
PeČius parašė:
Nu gal ne, nes per dauk "blukai" atrodo. Mum kai gime tai svarut svarutelis buvo apart akies, per antra - trecia sav savo didziausius plotus uzsikariavo. Prasidejo …
Aciu uz nuomone.
Sveikatytes jums! 🎈
O sakykite ar vaikuciams, kuriems hemangiomos salinamos lazeriu, galima atlikti kuno masazus? Klausiu pas gydytoja, tiesiog planavau is anksto uzsirasyti pas masaziste. 🤔
Skiepams manau poveikio neturi?
O po lazerio proceduros vaikeliai gerai jauciasi? Nepakila temperatura ar pan.?
Andze7 parašė:
O sakykite ar vaikuciams, kuriems hemangiomos salinamos lazeriu, galima atlikti kuno masazus? Klausiu pas gydytoja, tiesiog planavau is anksto uzsirasyti pas masazi…
Maniškiui tempe nekilo. Verkė per procedūrą manau tik del to kad rankytes laikė ir neleido judėt. Poto pamaitinau ir buvo nuotaika ir savijauta kaip įprasta. Eisim į masažus kitą sav nemanau kad kenks
seseris parašė:
Maniškiui tempe nekilo. Verkė per procedūrą manau tik del to kad rankytes laikė ir neleido judėt. Poto pamaitinau ir buvo nuotaika ir savijauta kaip įprasta. Eisim …
Aciu, nuraminote ☺️
Tarsskute parašė:
Ar yra mamyčių kurios šiuo metu gydo savo kūdikėlių hemangiomas propanoliu?
Mes tepame tepalu. Nyksta
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai