Donatuke parašė:
guldo diena pries. bet jei buna ekstriniu Cp tai tenka dar viena diena laukti
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaDonatuke parašė:
Grieztuole parašė:
gal klaipedoj ir diena pries,bet kaune teko girdet kad pries pora dienu
pajūrio kopa parašė:
gal kuriaiteko susidurti su gydytoja kiseliova ? eisiu pas ja po 2 sav nes mano bambimo nenori verstis ir dbr mastau ar gerai padariau uzsirasius pas ja konsultacij…
Kiseliova man dare echoskopus genetinius ne viena karta,labai gera stipri gydytoja,tikrai likau ja patenkinta.kalba mazai-bet tiksliai ir konkreciai.
pajūrio kopa parašė:
gal kuriaiteko susidurti su gydytoja kiseliova ? eisiu pas ja po 2 sav nes mano bambimo nenori verstis ir dbr mastau ar gerai padariau uzsirasius pas ja konsultacij…
teko pas ja darytis 4d, labai maloni, nuosekli viska isaiskina kas kur kaip, po gimdymo dare echo gimdos, tada kalbejo mazai, bet patvirtino kad gimda traukiasi viskas gerai
pajūrio kopa parašė:
Tokiu atveju geriau nieko nedaryti. Mano tokia pat situacija. Sėdi. Aš lb daug konsultavausi tuo klausimu. Kauno klinikose net 3 k. dėl to buvau. Jeigu leliukas sėdi, vadinasi ne šiaip sau - dėl jam svarbių priežasčių (o jų būna įvairiausių). Medikai siūlo tokiu atveju 3 alternatyvas: 1. išorinis vaisiaus apgręžimas (įspėju! Jei pasirinksi šį metodą, nedaryk to bet kur. KMUK arba Vilniaus universitetinė saugiausia); 2. CP; 3. Natūralus gimdymas sėdmenine pirmeiga.
Saugiausias vaisiui būdas yra, deja, CP. Aš pasirinkau šį kelią.
Paskaityk plačiau apie tai www.mtp.lt/files/MEDICINA-2008-1-pr_105-1081.pdf
krikr parašė:
Kiseliova man dare echoskopus genetinius ne viena karta,labai gera stipri gydytoja,tikrai likau ja patenkinta.kalba mazai-bet tiksliai ir konkreciai.
sorry, ne taip supratau
Galvojau pilvelyje nenori verstis
zuikiukaraliene parašė:
Tokiu atveju geriau nieko nedaryti. Mano tokia pat situacija. Sėdi. Aš lb daug konsultavausi tuo klausimu. Kauno klinikose net 3 k. dėl to buvau. Jeigu leliukas sėd…
as irgi si buda rinksiuos jei neapsisuks per kokias dvi savaites o sedes tik, bet taip kazko bijau to cp
nors skaiciau jog kitos kaip ti nori cp nes anot ju nera tokiu skausmu kaip naturaliam gimdyme bet man baugu vien apie minti jog kazkas po tavo vidu du rznks makalos o jei dar koki instrumenta ten paliks :)))) cia jau juokas pro asaras bet as dar tikiuos gal dar sugalvos apsiverst, na bet jei ne tada kaip suprantu darys planini cp anksciau nei numatyta gimdymo data
pajūrio kopa parašė:
labai geras straipsnis.... o kokios pas tave bedos kad neapsisuks ? pas mane manau del to kad vandenu siek tiek maxiau nei norma arba vaikas iskart su oziais gyvena…
na aš irgi nenoriu cp, bet šitas variantas geriausias. Pirmą pagimdžiau ir visai ne baisiai. Jokios bėdos neaiškios... Tiesiog - sėdi ri tiek. Kas jį žino, kodėl? Išims ir gal atsakys. Vandenų pakanka. Galbūt virkštelė trumpesnė arką. Kol kas sunku pasakyti.
Na žiūrėk, gal apsisuks
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai