Ieva Kilč. parašė:
Sveikosar kas šią vasarą žadate krikštyti vaikus? Ar yra kažkokie kursai dabar privalomi??? Ar viskas priklauso nuo bažnyčios. Nes mes norim Gargžduose, kur sus…
manau nuo baznycios priklauso
Ieva Kilč. parašė:
Sveikosar kas šią vasarą žadate krikštyti vaikus? Ar yra kažkokie kursai dabar privalomi??? Ar viskas priklauso nuo bažnyčios. Nes mes norim Gargžduose, kur sus…
manau nuo baznycios priklauso
cackyte parašė:
Iš ko Jūs žvengiate? Mano ir dar keletos mamų patirtis tokia, todėl nereikia tik savo nuomonę propoguoti. Į rūpimus klausimus tiesa, kad atsako, apžiūri, pakalbina,…
Siaip as ne arklys kad zvengciau... prasyciau neizeidinet..
tai ji ir nera homeopate, kreipkites butent i homeopata. Bet ne esme.. nu kiek as turiu pazystamu ir niekam nekisa tu antibu be reikalo... jei kas nepatinka bet kada keist galit gydytoja...
Ieva Kilč. parašė:
Klaipedoj nuejom pries krikstynas ketvirtadieni i baznycia ir viskas, susake kaip kas bus ir tiek
1k uzteko
cackyte parašė:
Pakeičiau, matyt gerai atsidėkojate gydytojai.daugelis tą šypsenėlę būtent taip ir apibūdina. Neįžeidinėju, tiesiog labai jau priešiškai mano nuomonę priėmėte. …
Mes niekaip neatsidekojame, tik zodziu kaip ir priklauso,o antibijotiku irgi nesiule bereikalo. Kiekvienas turi savo nuomone ir nera ko cia pyktis merginos
cackyte parašė:
Pakeičiau, matyt gerai atsidėkojate gydytojai.daugelis tą šypsenėlę būtent taip ir apibūdina. Neįžeidinėju, tiesiog labai jau priešiškai mano nuomonę priėmėte. …
Niekada nesu atsidekojus, niekada
roberta_87 parašė:
Sveikos, gal parekomenduotumete gera vaiku daktare pietiniame rajone![]()
Kromeliene
sveikos, busimos ir esamos mamytes
turiu toki klausymeli, iskilo tokia bedele tai tikiuosi sulauksiu jusu patarimu, ar panasiu istoriju, pas mane mm visida budavo nereguliarios, bet dabar jau 3 men tik pateplioja, bet ne per mano dienas, jauciuosi labai sunerimus, buvau pas genekologa pries pora menesiu israse vaistu sukelti menesines, bet jie nepadejo, dariausi ir testu buvo neigiami, (esu girdejusi is mamyciu, kad ne visom rodo) todel noreciau sulaukti jusu istoriju ar patarimu is jusu, su draugu noretumem, kad ir mus aplankytu gandrai
Emma19 parašė:
sveikos, busimos ir esamos mamytesturiu toki klausymeli, iskilo tokia bedele tai tikiuosi sulauksiu jusu patarimu, ar panasiu istoriju, pas mane mm v…
sveika
as papasakosiu ne savo, bet pusbrolio zmonos istorija. Jie neplanavo leliuko, o, kad laukiasi suzinojo tik kai pradejo storeti, nes iki 5 nestumo menesio sirgo menesinem
bet testu nesidare, tai nezinau ka butu parode
na, o mano atveju, tai pradejome planuoti vaikeli, mazdaug savaite iki mm dienos pasidariau testa, parode nezymu vaiduokliuka, o mm diena jau buvo ryskus II
linkiu sekmes pagaunant savo gandriuka
madeta parašė:
laba diena mamytes, mano sunui greitai bus trys metai, ir jis labai megsta sokti, nesvarbu kur isgirsta muzika ir visada soka. I darzeli neinam, bet gal yra koks so…
Klubas liepsnele priima nuo 3 metuku. Ejom ir patys ten praejusiais metais
vadovė augustina. Dar berods herkaus galerijoj tokiem maziukam vyksta pamokeles
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai