sirdukas1 parašė:
Aš ką tik iš gyd. visa apsiverkus iš laimės, praeita karta gyd. sakė buvo panašu kad turėsiu tik vieną, nes kitas vos įžiūrimas per daug atsilieka, ir ką jūs manot!…
Cia tai laime!!! Sveikinu❤️
sirdukas1 parašė:
Aš ką tik iš gyd. visa apsiverkus iš laimės, praeita karta gyd. sakė buvo panašu kad turėsiu tik vieną, nes kitas vos įžiūrimas per daug atsilieka, ir ką jūs manot!…
Cia tai laime!!! Sveikinu❤️
Merginos, o as su tokiu klausimu... As nesioju 48-50 dydziobrubus ir iprastose parduotuvėse rubu nelabai randu, tenka dazniausiai pirkt rubus turguje. Gal kas zinote kur galima nusipirkti dzinsus su gumute, nes seni darbe sedint siektiek spaudzia.. Taip pat pradedu galvot apie zindymo liemenele.. Mano apimtis 105 po krutine, jau narsiau internete, galvojau nusipirkt , bet tokiai apimciai nematau liemeneliu...
nestuke_tro parašė:
Merginos, o as su tokiu klausimu... As nesioju 48-50 dydziobrubus ir iprastose parduotuvėse rubu nelabai randu, tenka dazniausiai pirkt rubus turguje. Gal kas zinot…
kiek zinau lindex yra iki 54 dydzio drabuziu, nebandet?
nestuke_tro parašė:
Merginos, o as su tokiu klausimu... As nesioju 48-50 dydziobrubus ir iprastose parduotuvėse rubu nelabai randu, tenka dazniausiai pirkt rubus turguje. Gal kas zinot…
liemenėlių didelių dydžių esu mačius čia https://www.facebook.com/originalustrikotazas/.
o dėl drabužių tai jei lt neįmanoma visada bandykit per tarpininkes siųstis iš kitų šalių.
O taip, jusu atveju bus sudetinga surast tokia liemenele .. Jau as su savo dydziu vargstu, bet ir 105 ne kazkas.
Paziurekit www.vertbaudet.com/en/maternity.htm
Cia labai daug graziu dalykeliu yra, matau ir liemeneliu yra po 100 apimties, jei visai nerasit nieko, gal sitos is bedos tiks, ir kelnes yra maks 48 cia.
As nesioju 36-38 priklauso nuo modelio, bet sitas pirkau 36 timpas ir liuksiskai tiko. O stai su palaidine www.vertbaudet.com/adaptable-maternity-nursing-t-shirt-black?ProductId=017000150&FiltreCouleur=6559&t=1 38/40 nepataikiau, man ji pasirode labiau 40, tikrai didele. Jei kuri norit, galiu perleist ;) (mokejau gerokai pigiau)
MaNav@ parašė:
liemenėlių didelių dydžių esu mačius čia https://www.facebook.com/originalustrikotazas/.
Bus cia kokie nelikvidai, net neeina paziuret ka turi .. As pries pora metu visas triumpho pardes aplaksciau, bet net E dydzio neradau maitinimo liemeneles .. Maks D buvo
Eli000 parašė:
Bus cia kokie nelikvidai, net neeina paziuret ka turi .. As pries pora metu visas triumpho pardes aplaksciau, bet net E dydzio neradau maitinimo liemeneles .. Maks …
as uzvakar lindexe 75F radau. ir buvo tikrai daug variantu ir didesniu apimciu (paprastos, ne maitinimo)
Eli000 parašė:
Reikia maitinimoPaprastas zinau kad galima rast ;)
Abu vaikus ismaitinau be maitinimo liemenėlių. Tiesą pasakius nemanau, kad jos būtinos. Tiesiog turėdavau medvilnines trikotazines, pusiau sportines ir viskas buvo ok. O dabar jei nerasiu nieko tinkamo, jaučiu reiks pasisiūti. Bet gal čia tik man taip
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai