Jurga111 parašė:
Darė kai buvau su kraujavimu santruose 6+3 tai sake plaka
Tai reiskiasi viskas gerai
Jurga111 parašė:
Darė kai buvau su kraujavimu santruose 6+3 tai sake plaka
Tai reiskiasi viskas gerai
Giedre111 parašė:
Tai reiskiasi viskas gerai![]()
Tikiuosi ir iškart baigęs kraujavimas neiaisku kodel buvo net
Jurga111 parašė:
Tikiuosi ir iškart baigęs kraujavimas neiaisku kodel buvo net
O medikai ka sake is kur kraujas buvo? Man irgi pacioi pradzioj buvo pasirodes siek tiek kraujo, tai buvo trukusi kazkokia kraujagysle.
Giedre111 parašė:
O medikai ka sake is kur kraujas buvo? Man irgi pacioi pradzioj buvo pasirodes siek tiek kraujo, tai buvo trukusi kazkokia kraujagysle.
Man buvo buvo daryta konizacija galėjo dėl jos galėjo implantacija būti nors ir su pirmu nėštumų buvo lygiai 6 savaitę irgi kraujas tai manau toks organizmas jau
Jurga111 parašė:
Gal kuri buvo pas genetike krasovskaja ?
as esu buvusi. tikrai gera gydytoja. buvau 12 sav. pagal viska sekanti karta nebeturejau vykti, bet pasnekejom, kad labai neeamu ir t.t. tai dave eekomendacija mano ginekologei dar ir 20 sav. atvykti pasitikrinti.
Jurga111 parašė:
Gal kuri buvo pas genetike krasovskaja ?
As irgi 12sav buvau, lb faina, taip ramiai aiskiai suprantomai paaiskino viska, lb gera medike.
Visa nestuma.stebedavau judesius.net nakti vargsiukus keliau.o kai gime klausiau ar kvepuoja.net ir dabar kai jau abu mano ugio isgirdusi keista kvepavima einu paziureti maza kas.ir turbut visa likusi gyvenima nerimausiu.ir pacioje pradzioje negalejau dziaugtis nestumu.vis bijojau vel isgirsti....NEBEPLAKA SIRDUTE.bet tikejau ir gime po metu gavom ir sese
Sveikos mamos. Noriu paklausti nuomonių. Po netekties mums gime dukrelė, neštumo metu lankiausi VGN. Ten gydytoja jau yra susipažinusi su mano situacija. Esmė tame kad dabar planuojame dar vieną vaikuti, bet VGN man lankytis toli, o automobilio neturiu. Tektu kiekviena kartą važiuoti taxi ir su dukrele. Arčiausiai yra antakalnio gimdymo namai. Bet ten nepažįstu gydytoju. Kaip patartumete elgtis? Važinėti tektu dažnai.
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai