Alexandra parašė:
Sveikos, mamytes![]()
Stai ir as kepuryte nuneriau…
Labai grazi!!! Gal sitos gelytes schemute kur turit?
Alexandra parašė:
Sveikos, mamytes![]()
Stai ir as kepuryte nuneriau…
Labai grazi!!! Gal sitos gelytes schemute kur turit?
Nzn, ar cia atsidaris nuoroda... tuoj pabandysiu
www.liveinternet.ru/users/olia2010/post243537503/
Man nesigavo tokios ispudingos gelytes, kaip cia, bet vistiek neblogai...
Kokie grazus Jusu darbeliai ;) man matyt yra taip susije su nestumu, neriau, paskui panorejau siuvinet, issiuvinejau metrika savo mergaitei, o dabar vel norisi nert
pamaciau kazkas cia imete nuostabia schemute 
bet is pradziu noriu uzsakyti siulus is Lietuvos... gal kas nere is situ siulu? www.auksaranke.net/almina-medviln/436-almina-5055-sviesi-alia.html, ar minksti siuliukai? gal kitus siulus pledukui kas patars, nes pleduko dar nei karto neneriau...
aciu is anksto!
lediblack... parašė:
Kokie grazus Jusu darbeliai ;) man matyt yra taip susije su nestumu, neriau, paskui panorejau siuvinet, issiuvinejau metrika savo mergaitei, o dabar vel norisi nert…
as is alminos siulu neriau ne viena pleduka. Minksti siuliukai
Judita.Zv parašė:
as is alminos siulu neriau ne viena pleduka. Minksti siuliukai
Aciu
tada uzsakysiu tuos siulus!
lediblack... parašė:
O beja, Almina siuliukai po 50gr tik. Kiek mazdaug reikia uzsakyti pledukui? 6vnt uzteks? 300gr pledukui nebus per mazai?
Per mazai, minimum 10x100gr. Aisku nuo rasto priklauso ir nuo dydzio, bet sueina nemazai
lediblack... parašė:
O beja, Almina siuliukai po 50gr tik. Kiek mazdaug reikia uzsakyti pledukui? 6vnt uzteks? 300gr pledukui nebus per mazai?
as neriau 4 spalvu pleduka tai man suejo po 3 makiukus 1 spalvos.
lediblack... parašė:
jūsų prieš tai puslapyje įdėtas raštelis labai "valgo" siūlus o šie siūlai bus per sunkūs tam rašteliui (kalbu iš patirties) rinkčiausi minkštesnius puresnius siūlus šiam rašteliui, jei labai norisi medvilnės tai amber siūliukai tiktų jie kur kas puresni
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai