sandrele1 parašė:
Sveikute ;) Aciu, bet kuri is musu gali nusinerti tokia tikraiAs kadangi gyvenu Alytuje tai maxi siulus perku turguje pas moterele uz 9lt. O siai suknelej pilna…
siai suknutei uzteko 5 kamuoliuku po 100 g?
sandrele1 parašė:
Sveikute ;) Aciu, bet kuri is musu gali nusinerti tokia tikraiAs kadangi gyvenu Alytuje tai maxi siulus perku turguje pas moterele uz 9lt. O siai suknelej pilna…
siai suknutei uzteko 5 kamuoliuku po 100 g?
sandrele1 parašė:
Taip, man uzteko 5 maksi siulu po 100g. Dar liko penkto puse kazkur. Virsuj uzteko 1 maksi siulo, o toliau viskas apaciai![]()
aisku. Kaip tik turiu melsvu maxi siulu 6 kamuoliukus, reikes nusinert sau toki grozi
.
Pirma tik dukrytei liemene baigsiu nert
Judita.Zv parašė:
aisku. Kaip tik turiu melsvu maxi siulu 6 kamuoliukus, reikes nusinert sau toki grozi.
Na va, tai nersim abi, nes gavau uzsakyma tokia pacia nunerti, tai kibsiu i darbus kol dar nepagimdziau
sandrele1 parašė:
Na va, tai nersim abi, nes gavau uzsakyma tokia pacia nunerti, tai kibsiu i darbus kol dar nepagimdziau![]()
as geriausiu atveju pradesiu suknyte nerti po dvieju kokiu savaiteliu
cackyte parašė:
Labai labai gražios suknutės, gal galėtumėte schemutes atsiųsti asmeniškai man į paštą, neįžiūriu.
kiukis parašė:
Labai labai gražios suknutės, gal galėtumėte schemutes atsiųsti asmeniškai man į paštą, neįžiūriu.
ir aš krikšto vaikui nusinėriau suknelę 
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai