Fėja.. parašė:
Atsipalaiduot pirmiausia. Viskas paaiškėms po dviejų dienų. Linkiu gerų naujienų.![]()
Man su pirmu nėštumu buvo pvz visai kitoki požymiai, nei daugumai. Pvz manęs nei pykino, nei vėmiau. Ir krūtų spenialiai nebuvo jautrūs. O va dubens srity jaučiau neįprastą diskomfortą. Vis maudendavo man visą dubens sritį, daugiausia, apatinę nugaros dalį. Tas pamaudenimas kartais buvo panašus į mmm maudimą pilvo apačioj, o kartais visai nepanašus - labiau jau skausmas, o ne maudimas.Štai tau ir nėštumas. Visai kitaip nei kitoms. Taip kad ir tu galbūt esi nėščia, o visi tie požymiai normalūs tavo unikaliam organizmui. Suprantu, kad dabar viską stebi po padidinimuoju stiklu.
Beeeeet... galiu dar ir pasakyti, jog nėštumą galima įsikalbėti. Patikėk, sakau iš patirties. Prieš kelis mėnesius, rugsėjį, aš jau taaaip stipriai buvau įtikėjusi savo nėštumu, kad net į tualetą dažnai šlapintis varydavo! Testai rodė neigiamą, o man vistiek - jautri uoslė, atrodo per daug aštriai kvapus užuodžiu (kaip būna per nėštumą), dažnas šlapinimasis, net speneliai atrodė jautresni, pilvo apačią maudendavo..... sapnuodavau, kad laukiuosi. Ir jokio nėštumoTodėl ir patariu tau liautis tyrinėt save, o ramiai laukti mėnesinių. Jos - tikrų tikriausias rodiklis.
Dėkui!
Labai labai teigiamo atsakymo sulaukiau iš Tavęs. Dar palauksiu tas pora dienelių jei taip ir nesusirgsiu nt darysiuosi iš karto. Jei susirgsiu meginsim iš naujo.
Man irgi nuo galvojimo jau net sapnuojasi, kaip aš nt darausi, kaip pas ginekologę einu ir ji man nėštumus nustato
Na, bet norėti vis tiek geriau, nei nenorėti ir netyčia sulaukti.
Tikiuosi viskas bus čiki piki
Mane tik čia biškutuką prigazdino, kad tas skausmas galėjo reikšti, kad buvo ankstyvas nėštumas ir jis nutrūko, įvyko persileidimas ir dėl to šitaip skaudėjo man... Tai iš vis tokia šoke buvau... Dabar jau ramiau
Tikiuosi viskas bus gerai, žadu į LTU apsilankyti reik ta proga gal pas ginekologe pasilankyti, kad apžiūrėtu ir nuramintu mane...