maazha parašė:
oo mano pastojimas buvo visko, ech labai ir daug asaru ir visokiu blogu minciu..
.. pries pastojant vartojau KT puse metu todel, kad buvo problemu su sveikata, ir poto dar puse metu, tiesiog kad ipratau buvo patogu. pries atvaziuojant i UK baigiau vartoti KT, ir cia atsirado mano tas tikrasis zmogus, buvo netiketa pazintins ir pan .. bet cia neseme..
ir pakalbeja apie tai kad ir jis ir as noriu seimos, pradejome planuoti, ir buvo diena is dienos ir visaip, ir nieko.. lyg veluoja pasidarai testa o jis neigiamas.. po 5 menesiu kazkur testas buvo teigiamas, bet as ji kaip ir dariausi tikrai galvojau kad bus neigiamas, galvojau ir vel veluoja... jau buvau praradus vilti, galvojau kokios problemos su manimi ir kas cia vyksta.. ir stresavau ir nervavausi visko buvo.. o paskutintus menesius tiesiog megavomes vienas kitu nelieciant temos kudikis.. ir sausio18diena pamacius dvi juosteles, pagaliau isipilde mano svajone, :))))
kaip fainiai, mano istorija atpasakojai iskyrus kontraceptines tabletes
ir testas parode II gruodzio 22d
bet praradau lelyte savo, siandiena, 13sav ir 6dienu..

na bet guostis belieka, kad visiems geriau sitaip, nei, kad mergyte butu ilgiau gyvenus ir neisgyvenus, ar gimus nesveika ir visa gyvenima kentejus