rutis82 parašė:
man cia jau 3bandimas pirmas nesivystantis buvo antra persileidau gal 4.5 savaiciu ir sitas neaisku kuo uzsibaigs :)ziuresim ka ryt sakys
sake kad po 3persileidimu tada jau tyrimus darys tik nzn kokius![]()
tai rezultatai visi buvo geri? o vaisiaus netyre? (nes kai as persileidau pirma karta po nesivystancio tai jie eme vaisiu daryti tyrimas sake jei kas blogai paskambins jei viskas gerai tai ne tai nieko is ju ir negirdejau tai ir nzn reiskias viskas gerai) nzn tikiuosi pavyks si kart
Is mazo nestumo kai tiria dazniausia nieko neistiria nes nera isko.o kad tirt net nesiule tik klause ar noresiu duot varda ir lankyt kapeli nes atseit jie cia neismeta nors ir keliu savaiteliu supila i dezute ir uzkasa,tai man pasirode kazkaip nei sis nei tas,airiai tai iprate jie ir vardus duoda ir pirmo skano nuotraukas isiremina mirusio zirniuko.
Nezinau man ir sake kad tirs kad ziures patys ikalbejo bandyt vel nes sake pasiguldys i ligonine priziures diena nakti stebes,o kai nuejau ir pasakiau kad laukiuos tai tik skana paskyre uz dvieju savaiciu ir ne karto nei kraujo nei slapimo neeme nestumo metu.ir dabar pasake kad melsk dievo kad viskas butu gerai ir viskas
Esu siuntus tirt lietuvoj dar kai gyvenau,bet atejo atsakymas kad nestumo nerasta, ta prasme kad tarp tu skysciu atrast sezamo sekla ir istirt nelabai pavyksta.
As va ir tikiuos dabar kad pavyks nes pries pora men tyriaus lietuvoj tai nieko neranda sake bandyt ir parlekt tai treciadieni lekiu
Laikysiu spygas uz tave kad butu viskas gerai,sekmytes tau dideliausios !