o geri simonele kokius vitaminus ar tik folį?
Ar pakeitet kokius savo įpročius planuodami, mitybos ir pan?
musu sis forumelis labi tylus, tikriausiai susirinkom tos,kurioms nepavyksta nuolat buti pasijungus. Pasigendu ir as, kai lauki kokio atsakymo, bet man cia gerai
ech vanillasky, as pirmus du menesius, tis tengiausi kazkiek sveikiau matintis, daugiau vaisiu, darzovysiu, bet kai nera rezultatu pradedi vel gyventi savo gyvenima ir tikis stebuklelio. Su antruoju ir pastojau,kai jau savo brangiajam sakiau,kad po 6 men nespastojimo tave pas daktarus, o va pries sestas mmm suzinau,kad beveik du menesiukus laukiuosi, tad va tikiuos ir dabar tokio pat stebuklo
folio rugsti geriu tada kai atsimenu, net nezinau ar cia gerai ar ne, bet su pirmuoju folio rugsti pradejau gerti tik 9 sav ir gime sveikas 4 kg
savo brangiajam E vit girdau ir pati prie to pacio, nes nake jei as negersiu tai ir jis negers, jis baisiais pries visokius vitaminus ir vaistukus. Vakar susiradau vaistazoliu,kurios reguliuoja hormonus, o ir viena planiuke ir kito forumo parase apie kitas vaistazoles,kurios skatina kaiusidziu gamyba,ar kaip ten
tad reiks ieskoti tu vaistazoliu ir pradeti gerti arbatas
o tu ka nors bandai daryti to ko nedarei, ar atsisakyti? geri kokius vit?
gelyte30 parašė:
na, as kai pradejau planuoti, tai pradejau gerti folio rugsti ir zuvies taukus, tai pirma men. man velavo savaite mmm, si men. vel veluoja 4d...gal taip organizmas reguoja i tuos papildus.![]()
kai velavo man 5 dienas ir as apie tai buvau pagalvojusi
Tai vis dar tave erzina tavo raudonoji armija
eina sau,kad tik jos nepasirodytu
Simonele, o kas ten per vaistazoles?
Skaiciau, kad salaviju arbata ir gi moterims padeda pastoti, kai griziu i Lietuva reikes nusipirkti, nes cia Danijoje tai nemaciau. Aga, erzina ir siandien nera, o kas svarbiausia jokiu mmmm pozymiu ir jokiu pastojimo pozymiu...tik keista galva karts nuo karto pasisuka, gal cia del to kad trys savaites be jokio saldumyno gyvenu, bet, kad nenoriu, arbata ir ta geriu be cukraus...na jei rytoj neateis mmm, tai reikes prasitestuoti
Tu tik greiciau testuokis
as jau tiek buciau neiskentusi
ir kad tik galva svaigtu del
o ne del gelezies trukumo,kaip kad man buvo praejusi men
Lauksiu ziniu
taip taip apie salavija. duodu citata is kito firumo
"Pradejau gerti salavija. Ji reikia gerti nuo mmm pabaigos 11 dienu. Reikia 1 arbatini sauksta salaviju uzpilti stikline verdancio vandens ir palaukt kol pritrauks, tada po 1 valg. sauksta 3 kartus dienoj pries valgi. Si arbata stiprina kiausalasciu vystymasi, joje daug estrogenu. Nuo 10 salavijo gerimo dienos gersiu kmygu arbata, nes ji padeda harmonizuoti estrogenu ir progesterono veikla"
dar radau dvi vaisrazoles, bet nezinau kaip jos lietuviskai
Laba diena merginos,
Galvoju reiktu ir man prisijungti prie jusu aisq jeigu priimsit
Mano istorija as manau labai panasi i daugumos, pirmas nestumas buvo nesivystantis tai 9savaite reikejo vaistus gerti kad ivyktu persileidimas....daktarai sake kad gali bandyti jau po pirmu menesiniu tai palaukem poros pabandem pries menesines pasidarau testuka teigiamas apsidziaugiau bet po keliu dienu prasidejo menesines ir paskui teko vaziuoti i ligonine nes kazkas buvo negerai uzdegimas pagerus antibijotikus susitvarke tai palaukus 3menesiukus pabandem vel ir dabar laukiu nesulaukiu kada galesiu daryti testuka suzinoti ar pavyko mums si karta ar ne ir tikiuosi jei pavyko tai viskas klostysis gerai ir turesim leliuka
Kaip ir jauciu visokius nestumo sinmtomus bet bijau kad tai gali buti isisnekejimas kad ir krutine skauda ir pykina nu bet pilvo tempimas tai jau kankina visa savaite o dar reikia savaite palaukti kad galeciau testuka darytis :/ laukimas zudo
nu ka dariausi siandien net 2testus, skirtingos firmos....ka daugiau ir bepasakysi..abu buvo teigiami...as nescia
, dar vis netikiu, bet jau laiminga, isisiepus ti visa diena.och po 3men planavimo....pagaliau...merginos ir as jums linkiu, kad greiciau pasigautumete ta virusiuka
dabar man belieka tik pas gine kulniuoti, kad visa tai patvirtintu. tiesa, dar krutine siandien jautri pasidare, va va ir kilo man itarimas, tad nusprendziau, kad reikia testuotis
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai