Eglė @---- parašė:
ten paskaiciys kaip jas naudoti tai praktiskai nera kada su vyru sugult nes jei gerai supratau tai negalima myletis kai yra idetas tas perlas, arba as ne taip supra…
mane tai sudetis suintrigavo ...
Eglė @---- parašė:
ten paskaiciys kaip jas naudoti tai praktiskai nera kada su vyru sugult nes jei gerai supratau tai negalima myletis kai yra idetas tas perlas, arba as ne taip supra…
mane tai sudetis suintrigavo ...
Juodoji Nikita parašė:
na paprastai jei kas nors organizme vyksta keiciasi ir savijauta, ar ji pas tave visad vienoda?
nu kas ten gali keistis nuo rutuliuko... visus brudus istraukia ir tiek, pamaudzia pilva kol jis viduj ir tiek... kas ten gali pasikeisti?
MeilesVaikai parašė:
O yra tokių čia kuriom 29 ir tik pirmą planuoja? :)))
Man jau 30, pirmasis vis planuose.... Bet jau naturaliai prisiplanavom, imsism jauti uz ragu, kita men stimuliuosimes. Vyra istyrem - su jo turtu viskas super.
Nepykit mergaites, bet as nesuprantu, kaip vurai gali kategoriskai atsisakyti tirtis, kaip cia skaiciau ne vienos pasissakymus... Maniskis, zinoma, katuciu neplojo, kai pasakiau kad reikia ji istirti, bet kiek pasispyriojes nuejo. Pameginkite jiems issaiskinti, kad vyra istirti labai paprasta, o moters organizmas kur kas sudetingesnis ir ne visada aisku nuo kurio galo pradeti. Be to, kad ir kokias proceduras pasirinks gyd jums daryti, tai vargu ar bus koks nekaltas vitaminu pagerimas... Ir pries skiriant stimuliacijas, LP ar bet kokias kitas proceduras ar gydymus, tiesiog butina atmensti nepastojimo priezasti - vuro bedeles. O tam jo turteli reikia istirti.
Eglė @---- parašė:
niu gi ta rutuliuka issiimi paskui nes ten mazas sniuriukas yra kuri istrauki paskui kaip tampona... na siulyciau atsiliepimus pasigooglinti, as draugem pasitikiu todel net negalvojau antreip nes visos jos buvo isbandziusios perla
taip ji isidejus negalima myletis ir negalima ta cikla pastoti nes jie kaip kontraceptikas.....
Kristulke parašė:
nu kas ten gali keistis nuo rutuliuko... visus brudus istraukia ir tiek, pamaudzia pilva kol jis viduj ir tiek... kas ten gali pasikeisti?
aisku
SKY_cy parašė:
Man jau 30, pirmasis vis planuose.... Bet jau naturaliai prisiplanavom, imsism jauti uz ragu, kita men stimuliuosimes. Vyra istyrem - su jo turtu viskas super.
mano gine LT kai nuejau pas ja iskarto pasikviete ir vyra ir paaiskino lygiai taop pat kaip ir tu isdestei... todel vyras sutiko iskarto.... zinoma pats procesas jam nekoks buvo bet kaip pasake jai reikia tai reikia!!!
o kuom tave stimuliuos dabar? kokiais vaistais? as laukiu Puregon vaistu ir kita cikla stimuliuosim, bet brudai brangus....bet uztai stipresni nei tie kuriais stimuliavo mane iki dabar... tikimes uzaugint kita cikla ne viena foliuka o kelis
Kristulke parašė:
mano gine LT kai nuejau pas ja iskarto pasikviete ir vyra ir paaiskino lygiai taop pat kaip ir tu isdestei... todel vyras sutiko iskarto.... zinoma pats procesas ja…
Tiesa pasakius as dar nezinau, nes kai buvau pas gyd jis patvirtino kad ov ivyko, gleivine super grazi, tai jis man liepe issitirti krauja del nestumo - poryt jau eisiu. Jis taip entuziastingai nusiteikes buvo kad jau si men pastosiu, kad net nelabai leidosi i kabas ; sake jei reikes pagelbesim vaistukais. Ir jei jau kartais mmm ateis, tai pirma diena is karto man skambink.
Taciau panasu, kad veltui jis toks uztikrintas buvo nes NT neigiami, nors mmm dar nesulaukiau.
SKY_cy parašė:
visiškai pritariu, man ginekologė patį pirmą tyrimą išrašė spermogramą ir vyrui padavus tą lapuką net nesudvejojo ar nesidaryti ar dar ką. O tie kurie nesutinka, mano nuomone, tiesiog nenori dar vaikų arba yra savanaudžiai savo žmonos atžvilgiu. Anoks čia darbas, juk visi jie tai yra darę savo malonumui, tai anoks čia jau iššūkis jiems
Man dar tik 26, vaikutį pradėjom planuoti po vestuvių ir nors su vyru kartu esu nuo 19, bet apie vaikus tada net kalbos nebuvo, nes 19 vidurinę tik baigiau, o dar mokslai, darbas kuris leistų dekretinėms užsidirbti ir pan
SKY_cy parašė:
Tiesa pasakius as dar nezinau, nes kai buvau pas gyd jis patvirtino kad ov ivyko, gleivine super grazi, tai jis man liepe issitirti krauja del nestumo - poryt jau e…
na aklai NT nepasitikek, linkiu sulaukti teigiamo kraujuko
o gal jis ten kazka mate tave apziuredamas
milginde parašė:
visiškai pritariu, man ginekologė patį pirmą tyrimą išrašė spermogramą ir vyrui padavus tą lapuką net nesudvejojo ar nesidaryti ar dar ką. O tie kurie nesutinka, ma…
labai geras ir pozytivus mastymas!
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai