@gnetuk parašė:
na ka,pasidariau testuka-neigiamas,tai jauciu ryt poryt jau mm
nzn ar kita menesi planuot jau........…
O kiek jus jau laiko dirbat ties tuo....
@gnetuk parašė:
anzeliux parašė:
Labas rytukas kartojau testa drebedama kad gal nebebus waiduoklio wakarykstis net ryskesnis buwowyro reakcija diena nesuprantama buwo kol negryzo su 4 puokstem i…
didziausi sveikinimai,saugok save
sveikos mergaites, derlingas ruduo matau, kiek daug mergyciu nestukem patapo, dziaugiuosi uz jas visas
se jums visoms po rozyte..
o man rytoj turetu ateiti mmm, labai nelaukiu ju, bet jau esu nusiteikus kad ateis, jau kelias dienas maudzia pilva kaip per mmm pabaiga, bet mano temp labai keistai nukrito ir vel pakilo
va imetu grafikeli, gal kuri suprantanti pakomentuotu
tevu-darzelis.lt/rk62505@13100976195
Colliukke parašė:
mazai,rugsejo 15 buvo mm,tai kazkur nuo 19...,norejom vel vasara maziuko susilaukt,bet matyt maziukui tas netinka
liudna,kad nenori ateiti,gal sakau reikia atideti planavima,dar nelaikas
Colliukke parašė:
bet mes nedirbam,jei padirbetume,gal ir butu rezultatas
@gnetuk parašė:
mazai,rugsejo 15 buvo mm,tai kazkur nuo 19...,norejom vel vasara maziuko susilaukt,bet matyt maziukui tas netinkaliudna,kad nenori ateiti,gal sakau reikia atide…
Na manau mylekites, kaip ir.mylejotes, kada ateis tada jam ir laikas bus... mes tai si cikla pirma kar padirbejom is peties... lauksiu rezultatu... nors jau dbr jauciuosi lyg toj tureciau sirgti, nors mmm tik kita savaitgali...
teletabe parašė:
aciu aciu vis dar negaliu patiketi![]()
sveikinu
smagu kiek daug nestukiu
@gnetuk parašė:
nenusimink, plnanuok butinai, as po negimdinio nestumo operacijos ir tai dar turiu noro vel planuoti...
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai