siaud parašė:
Ir vėl?! kaip liūdna..
Tai va as dar nesuvokiu iki siol... kosmaras kazkoks....
siaud parašė:
Ir vėl?! kaip liūdna..
Tai va as dar nesuvokiu iki siol... kosmaras kazkoks....
Spinduleliai parašė:
Labas mielosios! Kaip jus besilaikot? As siandien buvau ligoninei israsa pasiimti, taip maloniai pabendravom su gydytoja, patare gert foli ir D vitamina... sako ste…
As irgi D vitamina vartosiu, pasidariau tyrimus tai man tiesiog ziaurus jo trukumas
Rita Ora parašė:
Man po nesivystančio taip pat patarė vartoti vit D, tai labai patogu gerti Difolindar patarė išsitirti skydliaukės hormonus... Beje reda89 labai užjaučiu :uzjau…
Ir man sake gert vit D ir foli...
Jop buvau sausinukuose, tada balandinukuose... dabar kada busiu jau nezinau....
reda89 parašė:
Ir man sake gert vit D ir foli...
Siaubas...nu kaip baisu
nežinau kaip ištverčiau antrą kartą
todėl rimtai planavimo ir nesiėmiau iki šiol, bet po šių mm užsiimsim rimčiau
nu taip tikiuosi, kad viskas bus tooobula
O Tau reda89 linkiu, kad kai jau apsispręsit bandyt dar karteli, taip pat būtų viskas idealu
Rita Ora parašė:
Man po nesivystančio taip pat patarė vartoti vit D, tai labai patogu gerti Difolindar patarė išsitirti skydliaukės hormonus... Beje reda89 labai užjaučiu :uzjau…
Skydliaukes ir as hormonus tyriausi, bet viskas ok. Tik tas vitaminas D
gornat parašė:
Skydliaukes ir as hormonus tyriausi, bet viskas ok. Tik tas vitaminas D![]()
Tai gal čia Jums ir buvo problema, dėl vit D, nes man tiek ginė, tiek endokrinologė sakė, kad D vitamino trūkumas įtakoja nesivystančius
Rita Ora parašė:
Tai gal čia Jums ir buvo problema, dėl vit D, nes man tiek ginė, tiek endokrinologė sakė, kad D vitamino trūkumas įtakoja nesivystančius![]()
Vat rytoj einu pas gine, noriu, kad pazietu mane po mm ir leistu vel bandyt ir uzklausiu as jos.
Rita Ora parašė:
Siaubas...nu kaip baisunežinau kaip ištverčiau antrą kartą
todėl rimtai planavimo ir nesiėmiau iki šiol, bet po šių mm užsiimsim rimčiau :oo…
As tai nzn ar siemet bandysiu trecia karta.. ziauriai kaip skamba... pirmiausia noriu issitirti skydliauke, tada kraujo kresejima ir progresterona... jei viskas ok tai gal kaledu senelis ir atnes geta zinia... ojei kaip baisu bus...
Aš po nelaimės savarankiškai pasidariau krešėjimo tyrimus ir kiek iš atsakymų supratau - viskas normose
dariaus citomegalo, ureaplazmų, chlamidijų tyrimus - viskas gerai
bet va, radau skydliaukės hipotirozę
tik įdomu ar tai ir įtakojo nesivystantį ar nesivystantis išmušė skydliaukę iš vėžių
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai