Saulute82 parašė:
Kazkaip primena mano instruktoriu kur isnaudota beveik visos pamokos, tik kelias pamokas pravaziavus su kitu pastebejau savo klaidas, tikrai pikstu ant jo, kad man …
kaip suprast metai sankaba?
Saulute82 parašė:
Kazkaip primena mano instruktoriu kur isnaudota beveik visos pamokos, tik kelias pamokas pravaziavus su kitu pastebejau savo klaidas, tikrai pikstu ant jo, kad man …
mamulyte1 parašė:
va va instruktorius man siandien kaip tik apie tai ir pasakojo kad per egzamina ir vaira palaiko ir pedalus paspaudo tai sake jis taip tikrai nedarys nes kitiem sak…
Vilniuje, mokykla Dorkanas, naudos nulis, nes buvo pirmi kartai aiksteleje, o ten man kol kas miskas, per 15 pamoku nei karto nebuvau aiskteleje. Kol kas sunkiai einasi.
mamulyte1 parašė:
Per staigiai paleidziu.
Burburbur parašė:
tai tu kursus jau baigus. papildomas pamokas jau kur nori ten ir eini
Kursus baigus, bet mokyklinio neislaikius, tai mane kitoj mokykloj bet kas gali paimti papildomom pamokom?
Saulute82 parašė:
Vilniuje, mokykla Dorkanas, naudos nulis, nes buvo pirmi kartai aiksteleje, o ten man kol kas miskas, per 15 pamoku nei karto nebuvau aiskteleje. Kol kas sunkiai ei…
Pirk pravažiavimą visai kitoj mokykloj. Pasidomėk instruktoriais. Aš su rekomendacija ėjau pas kitą instruktorių ir buvo super. Net į kitą mokyklą persirašiau paskui
Bet jei eina, geriau likt toj pačioj mokykloj, tik kitur eit pamokas. Paskui išlaikysi mokyklinį ir į regitrą
Man per mokyklinį beje padėjo instruktorius, gestais makalavo ką daryt
Pvz rodė kad rikiuotis ir t.t. Bet regitroj viskas buvo super
Saulute82 parašė:
Kursus baigus, bet mokyklinio neislaikius, tai mane kitoj mokykloj bet kas gali paimti papildomom pamokom?
Jei teoriją išlaikius tikrai priims kitas instruktorius
Saulute82 parašė:
Vilniuje, mokykla Dorkanas, naudos nulis, nes buvo pirmi kartai aiksteleje, o ten man kol kas miskas, per 15 pamoku nei karto nebuvau aiskteleje. Kol kas sunkiai ei…
aina sau tai bek i kita mokykla nesamone kokia.zinok as ir pradzioj per greit atleisdavau zinai kaip ismokau tarkim sustojau prie perejos praleidau zmogu vos vos atleidineju sankaba ir tuo pat metu spaudziu vos vos gaza nezinau gal taip negalima bet paskui ismokau po kokiu 4kart atleidziu jau be gazo kuo puikiausiai ?
mamulyte1 parašė:
aina sau tai bek i kita mokykla nesamone kokia.zinok as ir pradzioj per greit atleisdavau zinai kaip ismokau tarkim sustojau prie perejos praleidau zmogu vos vos at…
Tokius dalykus labai gerai su šeimos nariu aikštelėj pasimokint. Aišku, jei yra galimybė. Nereikės pamokų gaišt, bus pakankamai laiko išsibandyt
Aš parkuotis taip mokinausi, nes nemokėjau be kuoliukų
Tai taip pora dienų aikštelėj tuščioj prasitryniau ir išmokau
imaginary parašė:
Tokius dalykus labai gerai su šeimos nariu aikštelėj pasimokint. Aišku, jei yra galimybė. Nereikės pamokų gaišt, bus pakankamai laiko išsibandytAš parkuoti…
o as tai gatvej su instruktorium
tik sustojam ir staigiai atleidziu nu blyn galvoju ka cia daryt nu ir pabandziau taip kelis kart dabar jau be gazo atleidziu ramiai tai visai smagu ?
mamulyte1 parašė:
o as tai gatvej su instruktoriumtik sustojam ir staigiai atleidziu nu blyn galvoju ka cia daryt nu ir pabandziau taip kelis kart dabar jau be gazo atleidziu ram…
Svarbu iš vis išmokt
O jau kaip tai kiekvienos pasirinkimas
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai