2017.03.30 21:30 (prieš 9 m.)
Atejau merginos pasiguost, ryt mokyklini 7 kart laikau, siandien paprasiau kad vyras duotu pavairuot, vaziavom i ta vilijampole nelemta. Mokyklelej vairuoju fort dyzeli maziuke tokia masiniuke o vyro universalas ir benzas, ta jo masina tai dievaz kaip paaugle mergina jautrumas neispasakytas nejauciu as tos masinos, vaziuoju o bijau o ta masina kazkokia man netokia , vyras kaip pradejo dievagotis keikt bartis , tokia durne pasijutau, zinokit sustojom dar i duobe sustojau pradejo vyras i suns dienas det kad vairuoju tragiskai o kaip pradejau verkt, sakau sesk vaziuok i tas gatveles o as ziuresiu ta dvipusi vienpusi vyras vaziavo ir baresi kad koks tolkas cia vazinet, sustojom, as balsu klykiau o tas baresi, vajezau zinokit pratrukau galvoju velniam as cia isvis laikausi tas teises, galvojau uzmusiu ir vyra ir peskom pareisiu namo, pusvalandi prakrokiau. Zmones ziuri pravaziuodami. Tada vyras pamate kad jau visai man nekas, pradejo graziai, kone jega priverte sest vairuot, tada nusibliovus visai neblogai pravaziavau, pradejo tempt tai keliose vietose sugrybavau. Sedziu dabar namie ir galvoju kapiec man. Vairuoju kaip kaip koki 5 karta apskritai sedeciau uz vairo..