birzelinuke parašė:
Laikysiu regitroja 7 karta?
nu jo bet ko taip nepraleidzia? o tas pacias klaidas darote?
birzelinuke parašė:
Laikysiu regitroja 7 karta?
mamulyte1 parašė:
Blogai buvau pasiruosus,paemiau papildomas ir vos neislaikiau,aikstelej prisilieciau prie gaireles o mieste 0 klaidu.☺
mamulyte1 parašė:
nepergyvenk taip viskas bus gerai atsipalaiduok maniskis siandien pamate klaidu lapa tai pasake ne tavo protui tos teises tai puse dienos nekalbejau tai paskui atsi…
siandien 9.30 val. Tai ir mano paskui graziai kalbejo lyg ir ramino bet kas is to kai pries tai i suns dienas isdejo, dar kad as jausciausi uztikrinta vairuotoja tai tiek to jau o dabar ir pati matau kad nekazka o tu teisiu del darbo reikia ne siaip pointo reikalas..Ryte jau net atsargiai taip atsisveikino ne sekmes nelinkejo pries laikyma nelietem tos temos
kazkaip sako nereikia uzsiciklinti prie nusivylimo bet nededu ir del siandienos dideliu vilciu..Tik baisiai tu pinigu gaila iz kiekviena laikyma
birzelinuke parašė:
Blogai buvau pasiruosus,paemiau papildomas ir vos neislaikiau,aikstelej prisilieciau prie gaireles o mieste 0 klaidu.☺
bet mudvi sielos drauges vairavime ziuriu. Tik tavo lygis aukstesnis, tu jau regitroj
Griv. parašė:
siandien 9.30 val. Tai ir mano paskui graziai kalbejo lyg ir ramino bet kas is to kai pries tai i suns dienas isdejo, dar kad as jausciausi uztikrinta vairuotoja ta…
na turetu buti geras spyris tau
siandien manau tikrai pavyks sekmes ?
birzelinuke parašė:
jau pamenu tave skaiciau
dabar balandzio 5 taip? vazineji su vyru?
SaulėsNubučiuota parašė:
Labas rytas, na ir as siandien vel bandau laime regitroj 9 valanda![]()
sekmes
SaulėsNubučiuota parašė:
Labas rytas, na ir as siandien vel bandau laime regitroj 9 valanda![]()
laikom kumscius✊✊ lauksim ziniu
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai