Lesik parašė:
Man svarbiausia iš aikštelės išvažiuoti![]()
Jo, isvaziuoti ir negristi
tik fotosesijai, zinoma, sugristi
Lesik parašė:
Man svarbiausia iš aikštelės išvažiuoti![]()
Jo, isvaziuoti ir negristi
tik fotosesijai, zinoma, sugristi
E.Va parašė:
Jo, isvaziuoti ir negristitik fotosesijai, zinoma, sugristi
![]()
Gerai pasakyta
mamulyte1 parašė:
jei tarkim per parkavima uzvaziuoji ant linijos bet jos nelieti jau kai sustoji tai jau klaida?
man atrodo klaida
o gal ir ne
Papentukas parašė:
As tai bandau atsigaut nuo antrojo laikymotieeek susimoviau, mat tikejaus stebuklo uz vairo nesedejus 2sav
pati kalta.. dabar pirkausi pamoka, ir antradi…
dieve as menesis nesedejys tuon busiu o 18 d laikau...neduoda vyras tos masinos..kaip jums pasiseka su tais laikais. As niekad nepataikau...
Burburbur parašė:
man atrodo klaidao gal ir ne
![]()
as manau kad ne klaida
mamulyte1 parašė:
jei tarkim per parkavima uzvaziuoji ant linijos bet jos nelieti jau kai sustoji tai jau klaida?
Ne klaida, parkuodamasi gali užvažiuoti ant linijos, svarbiausi gairelių nepaliesti ir mašina rezultate turi stovėti tarp linijų
Griv. parašė:
dieve as menesis nesedejys tuon busiu o 18 d laikau...neduoda vyras tos masinos..kaip jums pasiseka su tais laikais. As niekad nepataikau...
Gal retai ziuri?
o del klaidos tai nepamenu. reik pasiskaityt. regitros psl yra visos KK ir NK surasytos.
Viskas siandien puiku buvo, beeeeeet kai vaziavau jau atgal i regitra, nu vistiek sugebejau 1 kritine klaida padaryti (durna situacija buvo. Sankryzoje praleidau masiniukus, paskiau kai isitikinau, kad saugu vaziuotu, pradejau judet ir blyyyyyn uzgesau, as staigiai vel ijungt, vaziuot, maniau suspesiu, bet nespejau, prileke masina kuria turejau praleisti). Nieko jauciu, vistiek pavyks man geguze pabaigti viska
vel po savaites laiko medziokle prasides. O sakykite, kai keisti laika, tai galima kiek nori kartu pakeisti? t.y. siuo metu turiu birzelio 13 d, bet jeigu bus koks pvz birzelio 10 laisva, i ten paimciau, bet paskiau geguze vieta atsirastu, tai galiu dar karta keisti? ar tik viena karta galima pakeisti?
E.Va parašė:
Viskas siandien puiku buvo, beeeeeet kai vaziavau jau atgal i regitra, nu vistiek sugebejau 1 kritine klaida padaryti (durna situacija buvo. Sankryzoje praleidau ma…
Kiek nori tiek keiti.
E.Va parašė:
Viskas siandien puiku buvo, beeeeeet kai vaziavau jau atgal i regitra, nu vistiek sugebejau 1 kritine klaida padaryti (durna situacija buvo. Sankryzoje praleidau ma…
aina sau kaip gaila
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai