Griv. parašė:
Pas mus pasirodo galinis korpusas ne metalas tai magnetas nelimpa tai vyras is pasiutimo su lipnia magneta priklijavo![]()
As del sito irgi bijojau, nes mano scenicas plastmasinis, bet protingas prancuzas bent bagazine metaline pagamino ?
Griv. parašė:
Pas mus pasirodo galinis korpusas ne metalas tai magnetas nelimpa tai vyras is pasiutimo su lipnia magneta priklijavo![]()
As del sito irgi bijojau, nes mano scenicas plastmasinis, bet protingas prancuzas bent bagazine metaline pagamino ?
Jau esamos ir dar busimos vairuotojos, ar jus ejot i regitra teorijos egzo laikyti, jau viska zinodamos mokedamos 100% ? Ar buvi ir tokiu klausimu kuriu nemokejos, nezinojot ar pan. Ar tiesiog jautet jog jau galit eiti laikyti?
Sprendziu mokyklos testus( B kategorijos egzo ) tai surenku 80% - 85%.
Sprendziu als ket bilietus, tai surenku 80% - 90%, bet buna kad ir 79% koks vienas islenda ?
Mokykloj praeita paskaita sprendem testus visai kitokios programos, tai surinkau isvis... 52% ir antra karta 75%.
As ant saves jauciu kad dar reikia pasimokinti. Ar verta eiti ir pabandyti i regitra jau ?
seimynele123 parašė:
Jau esamos ir dar busimos vairuotojos, ar jus ejot i regitra teorijos egzo laikyti, jau viska zinodamos mokedamos 100% ? Ar buvi ir tokiu klausimu kuriu nemokejos, …
aš ėjau tada kai užsiregistravau
o užsiregistravau kelios dienos po teorijos baigimo. sprezdama rinkdavau 80-100 proc
seimynele123 parašė:
Jau esamos ir dar busimos vairuotojos, ar jus ejot i regitra teorijos egzo laikyti, jau viska zinodamos mokedamos 100% ? Ar buvi ir tokiu klausimu kuriu nemokejos, …
Jeigu negaila pinigų tai galit bandyti. Aš ėjau kai jau buvau užtikrinta išlaikymu
Papentukas parašė:
As tai kaip kaimiete lipnia prisiklijavus vazineju
vyras nors tu ka lipduko neklijuoja, geriau magnetas su izolke prilipintas
Griv. parašė:
As tai kaip kaimiete lipnia prisiklijavus vazinejuvyras nors tu ka lipduko neklijuoja, geriau magnetas su izolke prilipintas
![]()
Jeibstiklas netamsintas is vidaus priklijuok, dar pamesi kada
Griv. parašė:
Juk reikia, kazkaip pritvirtinti
Papentukas parašė:
Jeibstiklas netamsintas is vidaus priklijuok, dar pamesi kada![]()
Tai va kad tamsintas
dabar lauksiu kol nuosava savo turesiu tada arba lipdukas arba magnetas
seimynele123 parašė:
O regitros svetainej prisiregistruoti reikia kaip?
12 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai