2017.09.21 14:04 (prieš 8 m.)
Priimamnt sprendima kaip gydyti visu pirma pasikliaunu daktaru nuomone bei faktais ir logika. Nesivadovauju mamu patarimais ir forumais ir todel ir jus pasikalbekit su savo gydytoju.
Pati asmeniskai konsultavvausi su labai daug santariskiu ir kt istaigu pulmonologais ir gydytojais.
Mano vaikas alergiskas tik kates plaukams. Kates jau metai kaip neturim ir gyvenam naujame name kur katino isvis nebuta. Tad alerijos sukelejo irgi. Dukra nealergiska nei dulkems nei zolems ir pan. Zinau kaip prasideda liga ir jau imuosiu veiksmu iskart. Mano dukrai pavojinga persalti. Nes tik atsiranda ciaudulys ir kita diena sloga kuri iskart nusileidzia i apacia o tada ir dusta. Todel as asmeniskai tikrai skiepisiu nuo gripo. Beje jis vaikams su astma yra nemokamas. Jaigu matau kad nakti kvepuoja 30 per minute tai jau aisku kad reikia daznai duoti ventolino. Dar man seimos daktare israse ampules. Jas naudoti kritiniu atveju. tokias pat santariskese leidzia i uzpakaliuka, bet galima ir sugirdyti. Poveikis siek tiek mazesnis bet veikia. Naudoju tik tada kai nakti istisai koseje. i. Ampules dexamethasonkrk 4 mg.
Del flixotido tai maane pradzioje zodis steroidas irgi gazdino, bet santaru daktaras nuramina kad tai ne tas steroidas apie kuri as galvoju.
flixotido aprasymas:
Flutikazono propionatas priklauso vaistų, vadinamų kortikosteroidais (arba steroidais), grupei. Kortikosteroidai vartojami astmai gydyti, nes jie pasižymi priešuždegiminiu poveikiu. Šie vaistai mažina smulkiųjų kvėpavimo takų sienelių pabrinkimą ir padidėjusį jautrumą, taip palengvindami kvėpavimą. Kortikosteroidai apsaugo nuo astmos priepuolių, todėl jie vadinami prevenciniais vaistais. Flutikazono propionato reikėtų vartoti reguliariai kasdien.