2013.10.02 12:13 (prieš 12 m.)
Ruta27 parašė:
Kokios jusu nuomones apie gripo vakcina (flu vaccine) ? Gavau laiska, kad reik skiepyt, bet nzn ar geriau ar blogiau tas skiepas..
as turiu visus skiepus... kai buvau 5 savaiciu paskiepijo nuo cold and flu (apie kuria klausiate) sis skiepas veiksmingas 6 menesius ir jis skirtas mamytei...kad, neduok Dieve, nepersaltumet, o tokiu atveju tenka kabintis i vaistukus, nusilpsta organizmas, blogiausiu atveju tenka griebtis antibiotiku...tai sis skiepas apsaugo nuo tokio nereikalingo rupestelio... si skiepa gavau vel, antra karta pries kelias savaites kartu su wooping cough skiepuku...o jau sis skirtas mano mazyliui...ji duoda nuo 28 nestumo savaites...jis nuo lietuviskai vadinamo kokliuso...
per likusias savaites mazylis isisavina si skiepuka ir gimes turi labai maza rizika persalus, kad ivyks kompikacijos, kurios kokliuso atzvilgiu tikrai siaubingos...
tai vat turiu visus skiepus, vasara nebijodama maudziausi saltoje juroje ir jokios ligos nebuvo baisios..
siaip as megeja pasirguliuoti, tai tie skiepai tikrai veikia, nei sykio nebuvau issitraukusi nosinaites nosiai nusisluostyti :D
o dabar mamytes man papasakokit apie vitamina K ? sako ji siulys vos tik gimus vaikeliui...kas jis ir ar jo reikia...?