Boneta parašė:
Nejauciu ir as siulu, viskas ok, mirena turiu treti metai.
Aš nerandu jų su pirštais
Boneta parašė:
Nejauciu ir as siulu, viskas ok, mirena turiu treti metai.
Aš nerandu jų su pirštais
Sveikutės, labai daug skaičiau jūsų komentarų apie mireną spiralę. Labai bijau dėtis. Užvakar buvau pas ginekologę, kadangi sergu 7-8dienas ir labai gausiai ko pasekoje dar blogesni reikalai su hemoglobinu
Ar tikrai taip skauda kai įdeda. Ir kokia rizika su iškritimu. Balandžio 4dieną reikia žinoti ką daryti o aš nežinau
bijau
bet jai netvarkysiu mm teks ištisai gerti geležį help
Dinameleo parašė:
Sveikutės, labai daug skaičiau jūsų komentarų apie mireną spiralę. Labai bijau dėtis. Užvakar buvau pas ginekologę, kadangi sergu 7-8dienas ir labai gausiai ko pase…
Dėt, dedant nėra skausmo, tik nėra malonu kokią minutę.
Dinameleo parašė:
Sveikutės, labai daug skaičiau jūsų komentarų apie mireną spiralę. Labai bijau dėtis. Užvakar buvau pas ginekologę, kadangi sergu 7-8dienas ir labai gausiai ko pase…
Na man dedant visai neskaudėjo, tik buvo toks kaip adatos bakstelėjimas kokią 1 sekundę ir tiek. Tik reik suprasti kad gali ji ir netikti, o gali ir tikti ir būti viskas gerai. Man pavyzdžiui vis dar pastoviai teplioja krauju, jau antras mėnuo. Vis viliuos, kad praeis, bet psichologiškai labai nervina.
Dinameleo parašė:
Laba diena, tikrai neskauda taip, kad labai reikėtų bijoti. Tik momentinis skausmas, labai trumpas. Tikrai nereikia bijoti
Įrašas perkeltas iš kitos temos
Sveiki, tarp temų neradau sau atsakymo. Norėjau paklausti jūsų
ar kai sergi gausiai su krešulingom mm ar gali jos išstumti mirena? Klausiu nes nežinau ką bedarytų. Dėl adenomiozės ir mažakraujystės siūlo dėtis mirena spiralę. O klausimai neduoda ramybės
Dinameleo parašė:
Įrašas perkeltas iš kitos temos
Jums tiesiog nebebūtų tokių gausių mėnesinių su spirale, todėl ir siūlo. O kai nebus tokių gausių tai ir pavojaus išplaukt spiralei neliks.
Sveiki, turėjau gausias mm, darė abraziją nes buvo pilna gimda krešulių, turiu endometriozę , nuo gausių nesibaigenčių mm prasidėjo mažakraujystė buvo labai silpna. Po operacijos pasiūlė dėti Mireną. Po įdėjimo du mėnesius kraujavau kas dvi savaites po 14-10 dienų. Po pusės metų pradėjo didėti tarpai tarp sirgimų. Dabar 30 dienų švarių turiu ir dvi savaites teplioja, bet užtenka dieninių įklotų. Tikiuosi kad ir tai baigsis.
siaud parašė:
Jums tiesiog nebebūtų tokių gausių mėnesinių su spirale, todėl ir siūlo. O kai nebus tokių gausių tai ir pavojaus išplaukt spiralei neliks.
Ačiū ,nes skaičiau straipsnį, kad ją gali išstumti šie krešuliukai
Ksija parašė:
Laba diena, tikrai neskauda taip, kad labai reikėtų bijoti. Tik momentinis skausmas, labai trumpas. Tikrai nereikia bijoti
Ačiū už nuramimimą
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai