Diskusija perkelta iš kitos temos
Internete surasytos kainos
Kasniuke parašė:
Na man tai darosi visokių vėjų. Ir svorio priaugau, ir veidą beria mažais spuogiukais pūlingais, labai riebaluojasi plaukai. Ryte išplauni, vakare jau riebaluoti, k…
Nepraėjo... dabar naudoju trečias mėnuo KT žiedą ir tas pats š...
Sveikos, turiu Mirena apie pusmetį, viskas ok, jokių šlutinių nebuvo, tačiau paskutiniu metu atsiranda galvos svaigimas. prastebejau praeitą mėnesį, maždaug tuo metu, kai turėjo būti mm. ( jos praktiškai dingę) , dabar vėl tęsiasi jau antra savaitė, ar gali būti susyją su Mirena ?
Frangipani parašė:
Sveikos, turiu Mirena apie pusmetį, viskas ok, jokių šlutinių nebuvo, tačiau paskutiniu metu atsiranda galvos svaigimas. prastebejau praeitą mėnesį, maždaug tuo met…
Svaigimas gali atsirasti jeigu spirale iauga i gleivine
Sharlote parašė:
Svaigimas gali atsirasti jeigu spirale iauga i gleivine
Prieš mėnesį tikrino su echo. Sakė viskas ok, tai būtų matę, jei būtų įaugę manau 🤔
Frangipani parašė:
Prieš mėnesį tikrino su echo. Sakė viskas ok, tai būtų matę, jei būtų įaugę manau 🤔
Tikrai butu mate.
Sveikos, pries 10 dienų idejo mirena. Tris dienas po įdejimo tepliojo, ypač daugiau pavaikšciojus, bet po trečios dienos viskas baigėsi. Keletą dienų tikrinu tuos siūlus, nu nerandu aš jų, dedant ginė sakė, kad gimda źemai tai nutrumpins daug. Ar yra kas neranda tų siūlų sau, bet ta spyralė vietoje? Jau bijau kad pamečiau į vc
coliukiaa parašė:
Sveikos, pries 10 dienų idejo mirena. Tris dienas po įdejimo tepliojo, ypač daugiau pavaikšciojus, bet po trečios dienos viskas baigėsi. Keletą dienų tikrinu tuos s…
Nejauciu ir as siulu, viskas ok, mirena turiu treti metai.
Aš spiralę turiu jau beveik 3 metai. Iš pradžių pradėjo visur augti cistos. Krūtyje net teko šalinti. Bet gerumas tas, kad susitvarkė kraujas. O tai ištisai nukraujuodavau, būdavo labai žemas hemoglobinas, endometriozė. Paskutiniais 2 metais nesergu visai, neteplioja, tačiau laikas nuo laiko jaučiu maudimą apatinėje užpakalinėje kūno dalyje. Nežinau ar tai susiję. Gydytoja tame spiralės priežasties nematė. Gal kam yra toks taip pat jausmas toje kūno dalyje?
Aguonu pieva parašė:
Aš spiralę turiu jau beveik 3 metai. Iš pradžių pradėjo visur augti cistos. Krūtyje net teko šalinti. Bet gerumas tas, kad susitvarkė kraujas. O tai ištisai nukrau…
Nugaros dalyje, tai gal nuo stuburo ar koks nervas paspaustas. Man ištisai skaudėjo dešinėj pusėj pilvo apačią. Gyd irgi to nesiejo su spirale, tačiau, kai ją išėmė tą pačią sekundę dingo skausmai
25 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai