2012.05.24 17:28 (prieš 14 m.)
BusimaMamyte012 parašė:
Kiek laiko kankinaisi ?
man saremiai prasidejo penktadieni, o sestadieni jie jau buvo stiprus ir kas 10 min, po pietu neiskentejau ir vaziavau i priimamaji, tebuvo atsidare1,5cm,bet gulde,nes pries 2 sav gulejau stacionare ir jau batutiene pasake kad jei tik kazka pajausiu vaziuoti,o jei neguldys jai skambinti. tai va narbutiene nenoredama pagulde. taigi sekmadieni ryte tebuvo atsidare 2 cm,o saremiai is viso nebe juokingi buvo,kas 7 min. tada skatino. 3 valanda popiet saremiai kas 5 min ir atsidarymas 5 cm, iskele i gimdykla. sedejau ant kamuolio,klupojau, bet nei garso neisleidau
paskutine valanda pries gimdyma nebepaejau, atsistoju virstu,tiesa pasakant nelabai ka ir pamenu, tik sako eik tonusu klausysimes, sakau as gimdau, saukia nestumk plysi, sakau man jau dzin,kad tik viskas baigtusi, 2 stumimai ir gime
uzdejo leliu ir Urbonavicius atejo gimda valyti,labai gausiai kraujavau ir kraujas kresejo, kaip veliau sake mane kad reikes jau isvesti. va o linksmiausia dali buvo kai siuvo. tai liepe ir vyrui skambinti ir mociutei kad tik biski demesi nukreipt