Strakalas Makalas parašė:
Gal kas galite pakomentuoti?
Turkai sako negeri tyrimai, si cikla nieko nedarysim 😨
Del ko negeri? E2 pas mane 80 tik
Del ko negeri? E2 pas mane 80 tik
Panašu kad ir vėlavo mmm dėl cistos todėl ir E2 aukstokas, užjaučiu kad planai keičiasi, puikiai suprantu koks jausmas, visai neseniai pačiai taip buvo 🙈😁 ir tavo būsimas beibis renkasi gimimo data 😉
Krown parašė:
Panašu kad ir vėlavo mmm dėl cistos todėl ir E2 aukstokas, užjaučiu kad planai keičiasi, puikiai suprantu koks jausmas, visai neseniai pačiai taip buvo 🙈😁 ir tavo b…
O as maniau E2, kuo didesnis, tuo geriau. Aciu, zinosiu.
LaMona parašė:
Kažkaip keista, kad ssko, kad blogi tyrimai. Jų normos e2 yra iki 293nmol/l
Man irgi neatrodo baisiai jie dideli šiaip, tikrai įdomu kodėl cia jau taip atšaukia, bet jiems geriau žinoti kaip ten daryti 😉
O turkai plačiau nekomentuoja?
Kuba parašė:
Merginos, o jeigu ispuola 2c.d.7dienis, kur darot kraujo tyrimus tada??
Tada darome 3 c.d 😉
Man nebelaiko nervai jau. Niekas nesuziureta. Esme tokia, siandien nusunciau hormonu tyrimus ir echo fotkes. Gaunu atsakyma is Z, kad del blogu tyrimu rezultatu, si menesi nieko nedarome ir kad man reikia apsilankyti pas gastroentrologa. 100 zinuciu pirmyn atgal, kol as issiaiskinau, kad ne siandienos tyrimai yra negeri (sitie geri), o tyrimai del hep B, kurie pas juos guli nuo mano stimuliacijos laiku!!!! Ir kodel as esu pasipiktinusi, kad ji manes tik dabar to praso, jai nedasyla ir viskas 😤😤😤
Lektuvo bilietai, kraujas, echoskopas, viskas pinigus, laika ir nervus kainuoja
ne siandienos tyrimai yra negeri (sitie geri), o tyrimai del hep B, kurie pas juos guli nuo mano stimuliacijos laiku!!!! Ir kodel as esu pasipiktinusi, kad ji manes…
Eina sau! Čia jau viršūnė... Tik ar Z laiku nepranešė, ar gydytojai laiku nesuziurejo? Toks atsainumas tikrai nepateisinamas. Jei ir lėktuvo bilietai jau nupirkti, aš rašyčiau oficialią pretenziją su prašymu atlyginti žalą.
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai