Hopee parašė:
vau mamytegražiai mokinat vaikutį savo :-)).
hmmm... kažin as čia negražaus... Šeimoje viens kitą per dantį patraukt syks nuo sykio? na, kaip kur ;)
Hopee parašė:
vau mamytegražiai mokinat vaikutį savo :-)).
hmmm... kažin as čia negražaus... Šeimoje viens kitą per dantį patraukt syks nuo sykio? na, kaip kur ;)
Dorris parašė:
Dar žaisdavom žaidimą "kas paskutinis, tas supuvęs kiaušinis", lipdami laiptais namo, kad greičiau liptųsi, nes gyvenam 5 aukšte. Tai niekaip man nepvyko jo įtikint…
mes taip pat panašiai žaisdavom tą 'kiaušinį", tik mergaitės kažkodėl visada sakydavo "kas kiaušinis, tas supūvęs"
Šiandien kepiau karštų sumuštinių su netikro zuikio riekelėmis. Dukra susiraitė tėčiui ant kelių ir protestuoja:
-Tėti, tu pasakyk mamai, kad aš valgysiu dribsnius. Aš to padaro nenoriu!
-Kokio padaro?,-klausia nustebęs vyras.
-Nu, jeigu čia netikras zuikis, tai jis visai net ne zuikis. Net be ausų ir visko kitko. Tai jis - kažkoks kitas padaras! Tik aš nežinau koks! O aš negaliu bet ko valgyti. Nes žinai, čia gali būti ir ponis arba delfinas. Aš juk ne žmogėdra, kad tokius mielus dalykus valgyčiau.
..išmastyk tu man šitaip..
musu dabar vietoj V raides sako P..visuose zodziuose.kur pirma;)) tai labai juokingai sneka-Vika-Pika,Viska-Piska Vikta-Picia:))))
labai patinka sakyt-suka,kai mato kazka sukanti-ir taip iseina-einam tarkim i darzeli,o priekyje siuskliu masina ir ten tas sukasi-ir mazoji garsiai ir aiskiai sako-mama-suka!!!ir as tada garsiai sakau-taip,SUKASI masinoj siuksles:)))
Guldau i lova savo 8-eriu suneli,linkiu saldziu sapnu,o jis man...
-Ar gali mane pabuciuoti,kaip ta varle pasakoj
Gryzta is mokyklos.Labas,Zivile,ar duosi man kanors uzkasti
(kreipiasi i mane).Klausiu,kodel i mama kreipiasi vardu,o jis rimtu veidu:
-Taigi as jau didelis vyras,negaliu visa gyvenima tave vadint mama
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai