Tulpė30 parašė:
O pagal ką jus sprendžiate, kad žemyn galva įsitaisiusi?
As isiterpsiu, bet juk matos echo metu kad zemyn galva
Tulpė30 parašė:
O pagal ką jus sprendžiate, kad žemyn galva įsitaisiusi?
mrs.R parašė:
Aš kažkur prieš 2sav pas gyd buvau, tai jau buvo žemyn galva ir vakar ėjom į scaną, tai lygiai taip pat buvo. Gyd buvo sakius, kad dar gali keist pozą. Įdomu ar kei…
Man sake tai labai gerai kaip tokia pozycija jau, bet tik tiek, kad prie pat kaklelio jau galvyte
Greta12 parašė:
O jum echo darė 27 savaitę?
Tulpė30 parašė:
O jum echo darė 27 savaitę?
Man kas savaite daro... del kaklelio tai as uz tat labai daug matau visko...
Vakar kaip tik ziurejo tai vandenu 1cm buvo tarp galvytes ir kaklelio tai labai tikiuosi, kad pakils panele biski auksciau 🍭
mrs.R parašė:
Aš kažkur prieš 2sav pas gyd buvau, tai jau buvo žemyn galva ir vakar ėjom į scaną, tai lygiai taip pat buvo. Gyd buvo sakius, kad dar gali keist pozą. Įdomu ar kei…
Mano leliukas tai subinyte buvo nuo kaklelio ir vandenukų daug turi , vakar irgi echo darė😊 ..gydytoja sakė, kad iki 36sav leliukas jau turėtų apsiverst, nes matė kaip rankytėm kojytes liečia , ši poza išduoda
jei ne..sake gimdymo namuose apverčia rankom, jei ne cezaris .. bėje ar brangiai 4D darytis ?
mrs.R parašė:
Nemačiau jūsų žinutės prieš užduodant klausimą. Gan dažnai jums daro skanus. Man darė 20 sav. O dabar darys lyg tai tik 32 sav.
Zylutėė parašė:
Mano leliukas tai subinyte buvo nuo kaklelio ir vandenukų daug turi , vakar irgi echo darė😊 ..gydytoja sakė, kad iki 36sav leliukas jau turėtų apsiverst, nes matė …
Aš UK gyvenu, tai mokėjau 100£. Gavom vaizdo įrašą viso scano, atspausdino išsirinktas foto 6vnt o visas likusias kiek padarė online buvo galima atsisiust ☺️ parodė ir HD vaizdą, berods kelios ir tokios foto buvo. Tik madam truputėlį prisislėpus buvo, nesirodė visu gražumu
Tulpė30 parašė:
Nemačiau jūsų žinutės prieš užduodant klausimą. Gan dažnai jums daro skanus. Man darė 20 sav. O dabar darys lyg tai tik 32 sav.
Mes privačiai ėjom dabar ;) kadangi 20sav viskas buvo gerai, tai jei apžiūrų metu nemato prie ko prikibt, tai daugiau scanų nebedaro išvis. Tai man kažkaip norėjos dar dėl šventos ramybės pasidaryt vieną papildomą ir dabar jau ramiai galėsiu laukt susitikimo dienos
malisk1 parašė:
Na ką, pasiskambinau ir aš į klp gimdymo namų priėmimą, vakar maudeno nugarą lengvai, šiandien lyg nieko, bet po wc, pamačiau lyg rausvą spalvą, ne išsskyros, o lyg…
Va va, cia ne apie kazkokias uzgaidas kalba, o apie konkreciu gimdymo namu politika. Tiesiog jei atsisakai gultis, tai nieko ir neptikrins, jei jau ten kraujais nesitaskai, bet tada jau ir gulsiesi gi 😀
Kalbejau savaitgali su pazistamais gydytojais, tai sake, kad kai kuriose ligoninenese yra svarbus lovu uzpildymo skaicius, kad islaikytu personalo kieki/priedus uz kieki ir tt. Tai cia nera, kad kritine bukle, o as va princese nenoriu gultis
tikrai ne, tiesiog esu gulejusi ten jau apie 10 kartu. Ir kol pirmas nestumas tai ir guldavausi kaskart ir leisdavau savaitgalius tiesiog for no reason (savaitgali gydytojas rutiniskai neateina, tik emergency klausimams), o dabar elementariai turint kita vaika tas gulejimas del gulejimo yra zymiai labiau komplikuotas, todel ir renkuosi pakenteti negu "del visa ko pasitikrinsiu" 🙈
Tas "dėl visa ko pasitikrinsiu", tai normalioje šalyje turėtų būti poliklinikoje. Gi tam ir yra ir poliklinikos, ne tik ligoninės, kad atfiltruotų lengvesnius atvejus ir nuramintų/konsultuotų pacientus. Kai pirmą dieną sukyla temperatūra gi nevažiuojame iš kart į ligoninę pasitikrinti, o einame į polikliniką.
Deja, ne visada, o tikriausiai beveik niekada nepapulsi į polikliniką pasitikrinti, tuomet kai reikia. Tai ir gaunasi, kad ligoninės priimamajame atsiduria visi.
Ekee parašė:
Va va, cia ne apie kazkokias uzgaidas kalba, o apie konkreciu gimdymo namu politika. Tiesiog jei atsisakai gultis, tai nieko ir neptikrins, jei jau ten kraujais nes…
O kodėl jūs pas savo gydytoją tiesiog nenueinate pasitikrinti? 🙂
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai