Pagal mm buvo lygiai 9 savaites kai nuejau pasidaryti privaciai echo. Ir mazylis atitiko lygiai 9 savaites ir viena diena. Tai daktaras sako nenoriu gasdinti bet atrodo kad sirdute sustojo valandu begi.
kovo menesi ivyko pirmas persileidimas, kai nuejau pas daktarus pagal mm buvo 9savaites 2 dienos bet maziukas buvo tik 6 savaiciu 3 dienu. Jokiu proceduru nereikejo, organizmas pats issivale. Blogiausia kad pas mane neigiama kraujo grupe ir UK daktarai po pirmojo persileidimo uzprotestavo antikuniu leidima nes pagal juos cia dar net nebuvo nestumas..nors lietuvoj ginekologe pasake kad turejo suleisti.. si karta mazylis labai gerai vystesi lankemes pas daktarus kas savaite ziurejo atitikdavo dienos ir skausmu beveik nebuvo. Tik 8 savaites pradejo mausti pilvuka lygiai kaip pries mm. Pirmas dvi dienas buvo ramu nes galvojau kad mm dienos, kitoms skaiciau irgi pamaudzia. Trecia diena nuejau pas savo gp ir ji tik pasake nenormalu bet kartu ir normalu.. durne.. dabar esu antra diena po A ir beveik nera kraujo..
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus
- Vaiko sveikata
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Kūdikių pasaulis
- Antibiotikai ir žarnyno sveikata
- Augu sąmoningai
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaikų vardai
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas

Kaip sveikatos? Ar nustate kas atsitiko? Ar jums tai trecias persileidimas is eiles? As irgi biski po biski ataigaunu po abrazijos. Penktadieni buvau pas savo gp. Sake si karta nebejuokinga nes mums jau antras persileidimas per 6 menesius ir dar neturim ne vieno vaikelio.