Kristinav parašė:
Vargselis,turbut galvojo,kad isvezi kur nors ji palikti![]()
tai turbut pamaste, kad prisidirbo ir isvezam kazkur
dabar vis apziurineja namus
vaiksto visur
Kristinav parašė:
Vargselis,turbut galvojo,kad isvezi kur nors ji palikti![]()
tai turbut pamaste, kad prisidirbo ir isvezam kazkur
dabar vis apziurineja namus
vaiksto visur
Labas, pleputes!
Kaip mane paveike ta Vilmos naujiena, tai net nakti sapnavau, kad pagimdziau ir maitinau savo pupa. Per daug tikroviskai matyt priimu...
Man jokiu artejancio gimdymo simtomu... jauciuosi puikiai... O jau noreciau gimdyt. Kaip Karna sake: vistiek neturiu ka veikt, tad galiu gimdyt
Irma---> as kaip supratau tau pries tai tikrino gimdos kakleli? Manau todel ir pakraujavai siek tiek. Mane LT su pirmu pries gala kai jau tikrino, tai perspejo, kad galiu siek tiek pakraujuot, sake nieko blogo. Tiesiog laukti tolimesnes veiklos. Zinoma, jei neramu- visada geriau pasikonsultuoti su gydytoja
Apie ta kamsti---> su pirmu man jis isejo be jokio kraujo priemaisu, tiesiog gabalas zele drebuciu tokiu. Tada visa savaite vaiksciojau, nebuvo jokiu artejanciu gimdymo pozymiu. O va 1 diena pries prasidedant gimdymui pradejo teplioti rudos isskyros, tada po truputi kraujuko pasirode. Bet ten visai negausiai. Na ir prasidejo skausmeliai...
Nr. 1. VIOLALOVE
Nr.2 . Ausyle
Nr.3. maze16
Nr.4. vilmoksnis
Nr.5. katinas
Nr.6. Ausriux
Nr.7. Gintaryte25
Nr.8. gray1
Nr.9. raimoske
Nr.10. Ritata
Nr.11 Vada
Nr.12 wilmutew
Nr. 13 Irma 28
Nr. 14 Renka33
Nr. 15 reniukas
Nr. 16 agni751
Nr. 17 astulee
Nr.18 VAIDUSKA
Nr. 19 Indre84
Nr. 20 nostera
Nr.21 Adele
Nr 22 Orche
Nr 23 cascadion
Nr 24 Ddovile
Nr 25 zuika_123
Nr 26 Razinute
Nr 27 Saula
Nr28 Vikiukstis
Nr 29 Zanuliok
Nr.30 Beatelee
Nr. 31 Bagi
Nr,32 Laura123
NR 33 vaitkuviene
Nr,34 Asta Berniukas
Nr 35 Fatiga
Nr 36 tina1983
Nr 37 Mamyciukas
Nr.38 Karna
Nr 39 Persimonas
Nr.40 Pupulia
Nr.41 dovilyte.T.
Nr.42 Kristinav
Nr.43 Arcita
Nr.44 Violetukas
Nr.45 ErikaAdrutis
Fatiga parašė:
jojo, as irgi pasakiau mamai, tai sako, kaip greit...![]()
O man siandien kazko liudna nuotaika, grauduliukas nuo pat ryto ima, su vyru per skaipa susirasinejom, tai asarytes tik bum bum....
Na gal greit susimatysim... Tas greit po menesiuko koio tik, aisku, bet vis geriau, nei po puses metu!
vaje laikykis fatiga,suprantu tave,tokia vienisa jautiesi kai arteja toks svarbus momentas,na bet viskas bus gerai,jau greitai laikysi leliu ant ranku,dar truputi pakentek ir busit kartu
labukas visoms..
Bet kiek daug mamytuku kurios tik skaito
As beveik jau susikroviau tase..liko susideti tik tai ka tevai atsius is Lt.
kai Wilmoksnis pradejo lukstentis,tai issigandau,kad gali ir mane bet kada uzklupti..o tase tai nekrauta..geriau tegul stovi sudeta,bent jau ant sirdies ramiau
Laba diena mamukai nu ir plepejimo tempai jusu vaje vaje sunku suskaityt dar kai prie interneto nlb turiu galimybes daznai prisest tai skaitau ilgai ka cia priplepat
noreciau kad ir mane pridetumet prie sarasiuko busiu NR46.Busima jauna mamyte
nors ir retai cia parasau nebent kyla kokiu klausimu bet stengiuos viska perskaityt
Laba diena!!!! Na jus ir prirasote, radau 165 zinutes ir aisku neperskaiciau ju visu
Tik ziuriu sarasiukas ilgeja (labai smagu)
Tyliosios mamytes sveikos prisijungusios tikimes, kad jau ir jus pasireiksite
Kaip tokia apsiniauskusia diena laikotes??? Cia ziuriu vilmoksnis pradejo ir kitos jau lukstentis ketina
Isduokit paslapti as jau irgi noriu iskratyti is pilvuko gyventoja
Sianakt kazka mazius uzspaude kad desine koja atjunge buvo...
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai