Fatiga parašė:
Labas, mergino
Pas mus dabar vyksta toooks kariavimas su miegu, kad, jei nebutu juokinga, butu baaisiai pikta. kovoja iki paskutinio milimetro, tik akys uzsimerkia - prasideda staugimas
Kartais uzmigti padeda vienas budas, kartais kitas, vieno recepto ner. Jei ne tas staugimas pries miega, tai gyventume puikiai
Bet va vakar nusipirkau gimnastikos kamuoli. Galvoju ir man bus gerai, ir Ula pavoliosiu. Tai vakar ant jo sedint besokinedama uzlauziau mergina per kelias minutes
Ausriuks, del mezgimo - jei dar neissiaiskinai, virbalai yra knitting needles, o siulai yarn. Mezgimo rastai-schemos dazniausiai vadinas knitting pattern. As is naglu k verciausi nemazai schemu, tai jei reiks pagalbos,rasyk.
Naujos mamytes, sveikos atvykusios i musu buri. Va ir gerai, kad atvira temuke palikom
Merginos po plauku dazymo, kaip atrodot? Ar jau issiplovet su sampunu?
Vakar nusipirkau nauja pizama - miegojau labai saldziai
suplesiau senaja kazkaip ir su vyru isejom i miesta. Primarke ieskojau pizamos, o vyras su vezimu stovejo. Ir jis man tik trept trept kojele, ragina greiciau, tai supykus pasakiau, kad eiti i prekybcentrio koridroiu, o paciai tik garas pro ausis eina. Paskui susikaupus graziai paaiskinau, kad, kai jis yra salia, as galiu nevarzomai zvalgytis po parduotuve, eit paismatuot ir t.t., nes kitokiu atveju reikia pastoviai tasytis vezima, su juo laviruot, o pasimatuot i kabinas isvis man misija neimanoma atrodo. Na, lyg ir sutarem siuo klausimu del ateities pasivaiksciojimu.